Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Business Pack van Crelan is een basispakket voor zakelijke klanten en ondernemers. Er zit een professionele zichtrekening en een bankkaart in. Als je dit pakket met twee opent kan je collega of partner zijn eigen bankkaart aanvragen.

Eigenschappen

Bij dit zakelijke pakket krijg je een professionele zichtrekening en een of meerdere bankkaarten. Je kunt je rekening online beheren met MyCrelan of mobiel met Crelan Mobile of Crelan Tablet. Je kunt geld afhalen binnen Europa en je kunt geld storten aan Crelans automaten.

Het Business Pack is een eenvoudig pakket en daarom is het geschikt voor starters of freelancers. Je hebt een duidelijk overzicht van al je inkomsten en uitgaven. Ideaal voor ondernemers die zonder gedoe willen kunnen betalen en betaald worden.

Geen kredietkaart

Standaard zit er geen kredietkaart in dit pakket. Die zit wel bij het Business Plus Pack. De kaart heeft een ruime maandelijkse limiet en je krijgt er verschillende verzekeringen en garanties bij. Net als bij de bankkaart kan een tweede rekeninghouder zijn eigen kaart aanvragen.

Belangrijke voordelen

  • Bankkaart voor de tweede rekeninghouder
  • Professionele zichtrekening met bankkaart
  • Geld afhalen en storten aan Crelanautomaten

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten54,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,33 € + 3,15 %
Wisselkosten niet-euro1,60 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,45 %

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Crelan!


Een Business Pack openen

Dat kan (nog) niet online. Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde kantoor en vraag je professionele rekening aan.