FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Business Pack is Crelans basispakket voor zakelijke klanten en ondernemers. Je krijgt een professionele zichtrekening en een debet- of bankkaart. Open je je zakelijke rekening met twee, dan kan de tweede houder gratis een eigen bankkaart aanvragen.

Eigenschappen

In het Business Pack van Crelan zit een professionele zichtrekening en 1 tot 2 bankkaarten. Je kunt online bankieren met MyCrelan of mobiel met Crelan Mobile of Crelan Tablet. Binnen België en Europa haal je kosteloos geld af en je kunt geld storten aan Crelans geldautomaten.

Door zijn eenvoud is het Business Pack geschikt voor starters en freelancers. Ook ondernemers die simpel willen betalen en betaald worden of die gewoon geen gedoe willen, profiteren met dit pakket.

Transacties opvolgen

Je kunt je zakelijke verrichtingen online opvolgen met MyCrelan, of mobiel met Crelan Mobile of Crelan Tablet. In MyCrelan kun je gelijk je rekeninguittreksels of je laatste transacties printen.

Geen kredietkaart

Een kredietkaart zit niet in het Business Pack. Bij het Business Plus Pack krijg je wel een Visa Business. Die heeft een limiet van 2.500 euro en je krijgt er verschillende verzekeringen en garanties bij. Zelfs de franchisedekking van een huurauto is inbegrepen.

Net zoals bij de bankkaart kan een tweede rekeninghouder gratis zijn eigen Visa Business aanvragen.

Belangrijkste voordelen

  • Professionele zichtrekening met 1 bankkaart
  • Gratis bankkaart voor de tweede rekeninghouder
  • Kosteloos geld afhalen in België en binnen de Europese Unie

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten48,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,33 € + 3,15 %
Wisselkosten niet-euro1,94 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)11,55 %

» Bezoek website


> Nu je Business Pack openen bij Crelan!


Wat kost het Business Pack?

4 euro per maand of 48 euro per jaar.

Een Business Pack openen

Dat kan (nog) niet online; loop langs het dichtstbijzijnde kantoor en vraag je professionele rekening aan.