Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Easy Money Business is een van Bunqs zakelijke rekeningen die je kunt openen in hun krachtige app. In die app beheer je je rekening ook en je profuteert van een hoop functies. Je kunt bijvoorbeeld rekeningen openen in verschillende valuta en je krijgt verschillende subrekeningen.

Daarnaast kun je facturen scannen en betalen en de app kan automatisch btw voor je opzijzetten. Tot slot is de Easy Money Business-rekening makkelijk te integreren in je boekhoudsoftware. Je kunt automatisch afschriften naar je boekhouder sturen.

Kaarten

Om overal zaken te kunnen doen biedt Bunq je een combinatie van Maestro- en Mastercardkaarten aan. Je krijgt er een paar gratis. Daarna kun je wel nog altijd extra kaarten bestellen. Als je je abonnement vooruit betaalt kun je zelfs een metalen kaart bestellen.

Rekeninghouders toevoegen

Als je collega's of werknemers ook betalingen moeten kunnen uitvoeren kan het handig zijn om ze als rekeninghouder toe te voegen. Je kunt verschillende bestuurders toevoegen aan je Easy Money Business-rekening. Ook dat kan allemaal in Bunqs app.

Belangrijke voordelen

  • Krachtige app
  • Meerdere Europese IBAN-nummers
  • Verschillende valuta op één rekening
  • Combinatie van Maestro- en Mastercardkaarten

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten167,88 €
Extra rekening21,00 € per maand
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,00 € (vanaf de 5de keer per maand 0,99 €, vanaf de 11de 2,99 €)
Geldafhaling buiten EU (vanaf de 5de keer per maand 0,99 €, vanaf de 11de 2,99 €)
Wisselkosten niet-euro0,13 € (+ de wisselkoers op dat moment)

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Bunq!


Overzicht van je betalingen

Een extra handigheid is dat de Bunq-app al je uitgaven automatisch categoriseert zodat je een overzicht hebt van waar je geld naartoe gaat. Ook van je abonnementen krijg je een overzicht. Zo zie je direct waar je kan besparen.