Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Easy Money Business van Bunq is een zakelijke rekening die je kunt beheren in Bunqs krachtige app. In die app kun je je rekening openen en beheren en je profiteert van een hoop functies. Je kunt bijvoorbeeld extra rekeningen aanmaken voor een werknemer of een partner.

Je kunt ook je facturen scannen en betalen en de app kan automatisch btw voor je opzijzetten. Tot slot is de Easy Money Business-rekening makkelijk te integreren in je boekhoudsoftware. Je kunt automatisch afschriften naar je boekhouder sturen.

Kaarten

Om overtal terecht te kunnen met je zakelijke betaalkaart kun je een combinatie van Maestro- of Mastercard-kaarten bestellen. Bijkomende kaarten aanvragen is ook mogelijk. Als je je abonnement vooruit betaalt kun je zelfs een metalen kaart bestellen.

Rekeninghouders toevoegen

Als je collega's of werknemers ook betalingen moeten kunnen uitvoeren kan het handig zijn om ze als rekeninghouder toe te voegen. Je kunt verschillende bestuurders toevoegen aan je Easy Money Business-rekening. Ook dat kan allemaal in Bunqs app.

Belangrijke voordelen

  • Krachtige app
  • Meerdere Europese IBAN-nummers
  • Verschillende valuta op één rekening

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten131,88 €
Extra rekening19,00 € per maand
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,99 € (vanaf de 5de keer per maand 0,99 €, vanaf de 11de 2,99 €)
Geldafhaling buiten EU0,99 € (vanaf de 5de keer per maand 0,99 €, vanaf de 11de 2,99 €)
Wisselkosten niet-euro0,11 € (+ de wisselkoers op dat moment)

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Bunq!


Overzicht van je betalingen

Een extra handigheid is dat de Bunq-app al je uitgaven automatisch categoriseert zodat je een overzicht hebt van waar je geld naartoe gaat. Ook van je abonnementen krijg je een overzicht. Zo zie je direct waar je kan besparen.