FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Easy Money Business is een zakelijke rekening van Bunq. Het bedrijf heeft een krachtige app waarin je je rekening kunt openen en beheren en je profiteert van een hoop handige functies.

Je kunt bijvoorbeeld extra rekeningen aanmaken voor een werknemer. Die krijgt ook zijn of haar eigen bankkaart. Je kunt ook je facturen scannen en betalen en de app kan automatisch btw voor je opzijzetten.

Ook goed om weten is dat je Easy Money Business kunt integreren in je boekhoudsoftware en dat je automatisch afschriften naar je boekhouder kunt sturen.

Kaarten

Je kunt een combinatie van Maestro- of Mastercard-kaarten bestellen. Bijkomende kaarten aanvragen is ook mogelijk. Er is zelf een metalen kaart beschikbaar als je je abonnement vooruit betaalt.

Rekeninghouders toevoegen

Het kan handig zijn extra houders toe te voegen als collega’s ook betalingen moeten uitvoeren. Je kunt verschillende bestuurders toevoegen aan je Easy Money Business-rekening.

Belangrijkste voordelen

  • Facturen scannen en automatisch betalen
  • De app kan automatisch btw voor je opzijzetten
  • Automatisatie-API en integratie met je boekhoudsoftware
  • Extra rekeningen of kaarten voor een werknemer of collega

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten131,88 €
Extra rekening19,00 € per maand
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,99 € (vanaf de 11de keer per maand)
Geldafhaling buiten EU0,99 € (vanaf de 11de keer per maand)
Wisselkosten niet-euro0,10 € (+ de wisselkoers op dat moment)

» Bezoek website


> Nu een Bunq Easy Money Business-rekening openen!


Overzicht van je betalingen

Een extra handigheid is dat de Bunq-app al je uitgaven automatisch categoriseert zodat je een overzicht hebt van waar je geld naartoe gaat. Ook van je abonnementen krijg je een overzicht. Zo zie je direct waar je kan besparen.