FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Pack Flex Pro van BNP Paribas Fortis is een flexibel en vrij volledig pakket voor zakelijke verrichtingen. Je kunt verschillende rekeningen openen en er meerdere bankkaarten voor aanvragen en je kunt kiezen uit verschillende kredietkaarten.

Eigenschappen

Je krijgt standaard een zakelijke zichtrekening en als je wil kun je er extra openen. Voor elke rekening in je pakket kun je verschillende kaarten aanvragen en aan de hoofdrekening kun je een kredietkaart koppelen. Je beslist zelf welke BNP-kaart dat is.

Beheren kan online met Easy Banking Web of met de Easy Banking-app of Easy Banking Phone. Als dat nodig is kun je werknemers zelfs toegang geven tot je rekening. Je kunt verschillende beheerders toevoegen met Easy Banking Business.

Extra’s

Je profiteert van een rekeningverzekering op je hoofdrekening en je hebt elk kwartaal recht op manuele en geweigerde verrichtingen. Als je een kaart verliest vervangt BNP die en je kunt een filtreringsdienst activeren voor een vlottere geldstroom.

Belangrijke voordelen

  • Verschillende rekeningen en kaarten
  • Vrij volledig pakket voor zakelijke verrichtingen

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten120,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij BNP Paribas Fortis!


Wat is een filtreringscontract?

Een manier om overschrijvingen tussen verschillende banken te versnellen. Heb je bijvoorbeeld nog een rekeningen bij een andere bank dan BNP en klanten schrijven over naar die rekeningen, dan zorgt BNP ervoor dat dat geld sneller op je zakelijke BNP-rekening terechtkomt.