FR | NL

 Belfius Business Pack   aanvragen

Belfius Business Pack | Zakelijke zichtrekening online aanvragen

Het Business Pack van Belfius is een compact pakket van on- en offline diensten om je zakelijke rekening te beheren. Belfius biedt standaard enkele handige diensten aan en je kunt extra activeren om je Business Pack uit te breiden.

Eigenschappen van het Business Pack

Deze zakelijke zichtrekening van Belfius komt op 14,50 euro per halfjaar, exclusief btw. Ze is op zich al vrij volledig — je stelt bijvoorbeeld makkelijk doorlopende opdrachten en domiciliëringen in en je kunt ze on- en offline beheren — en je kunt aanvullende diensten inschakelen zoals automatisch krediet en internationale betalingen. Als je dat wil kun je bij deze rekening het 096-systeem activeren.

Je krijgt 1 bankkaart bij het Business Pack. Er zit geen kredietkaart bij. Wil je die wel, dan kun je je pakket opwaarderen naar een Business Pack Plus en kiezen tussen een Business Mastercard of een Business Mastercard prepaid. Het Business Pack Plus met een Mastercard komt op 84,70 euro per jaar, het pakket met de Mastercard prepaid op 75,65 euro per jaar.

Aanvullende producten en diensten

Als je wil kun je je Business Pack of uitbreiden. Zo kun je bijkomende kaarten aanvragen, je bestaande kaarten personaliseren of een betaalterminal aanvragen. Je kunt zelfs een deposantenkaart aanvragen zodat werknemers voor je kunnen storten.

Belangrijkste voordelen

  • Zakelijke rekening met 1 bankkaart
  • Standaard al vrij volledige zichtrekening
  • Uit te breiden met verschillende producten en diensten

> Nu je Belfius Business Pack openen!

Wat is een scharnierrekening of een 096-systeem?

Dat is een aparte rekening waarvan het nummer begint met 096. Ze is handig voor winkeliers of zelfstandigen die veel kleine bedragen ontvangen. Het geld komt op de 096-rekening en 1 keer per dag stort Belfius het geld van die scharnierrekening naar je zakelijke rekening. Die storting komt als 1 transactie op je afschriften en de details van die transactie vind je in een apart document.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse beheerskosten35,09 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,12 €
Geldafhaling buiten EU2,07 € (excl. btw) + 0,83 %
Wisselkosten niet-euro1 %
Rood staan (ongeoorloofd)13,00 %
» Bezoek website