FR | NL

 Belfius Business Pack Plus   aanvragen

Belfius Business Pack Plus | Zakelijke rekening met gratis kredietkaart | Alle kosten en kenmerken

Het Business Pack Plus is de uitgebreide versie van Belfius’ Business Pack. Bij het Pluspakket kun je een kredietkaart aan je zakelijke rekening koppelen en je beslist zelf welke.

Standaard inbegrepen

Net als bij het Business Pack krijg je bij je Business Pack Plus een zakelijke betaalrekening en een bankkaart. Daar kun je in binnen- en buitenland (contactloos) mee betalen en je kunt er geld mee afhalen aan automaten.

Het verschil met het Business Pack is dat je aan deze rekening ook een kredietkaart kunt koppelen: een Mastercard Business, Platinum of prepaid. Met deze kredietkaart kun je wereldwijd terecht en je kunt er ook online zakelijke aankopen mee doen.

Daarnaast profiteer je van een inbegrepen reisverzekering en een bijstandsverzekering, je kunt gratis een tweede kaart aanvragen en je kunt een Mastercard Gold aan je privérekening koppelen.

Wat kun je met je betaalrekening?

De zichtrekening in het Business Pack Plus is geschikt voor dagelijkse zakelijke verrichtingen. Je stelt bijvoorbeeld makkelijk doorlopende opdrachten of domiciliëringen in en als je wil kun je ze makkelijk uitbreiden met diensten zoals automatisch krediet en internationale betalingen. Je kunt er zelfs een ‘Systeem 096’- of een scharnierrekening aan koppelen.

Daarnaast kun je extra kaarten bestellen, je kunt je bankkaart personaliseren met je logo of je kunt betaalterminals aanvragen. Als je wil dat je werknemers geld kunnen storten op je zakelijke rekening kun je ook een deposantenkaart aanvragen.

Belangrijkste voordelen

  • Vrij volledig zakelijk pakket
  • On- en offline beheer van je rekening
  • Mastercard Business, Platinum of Prepaid
  • Inbegrepen reisverzekering en bijstandsverzekering

> Nu je Business Pack Plus aanvragen bij Belfius!

Wat kost het Business Pack Plus?

Hangt ervan af welke kredietkaart je neemt: met een Mastercard Business kost het Business Pack Plus 70 euro per jaar, zonder btw. Met een Mastercard Business Prepaid komt dit pakket op 62,52 euro, ook zonder btw.

Wat is het 096-systeem?

Een 096-rekening of een scharnierrekening is een aparte rekening, een pot, waarvan het nummer begint met 096. Handig wanneer je veel kleine betalingen krijgt waar je een lijst van wil bijhouden. De bank bundelt alle transacties op deze rekening en één keer per dag schrijft ze het totaal over naar je zakelijke rekening. Die storting zie je als één transactie op je afschriften; de details ervan vind je in een apart document.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse beheerskosten70,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,12 € (excl. btw)
Geldafhaling buiten EU2,07 € (hors tva) + 0,83 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)13,00 %
» Bezoek website