Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Axa's Account4Pro-rekening is een zakelijke rekening die je online kunt openen en beheren. Ondernemers die dikwijls onderweg zijn kunnen dat op hun smartphone of tablet. Je kunt on- en offline overschrijvingen uitvoeren en een kredietkaart aan deze rekening koppelen.

Eigenschappen

De Account4Pro-rekening is er specifiek voor zelfstandigen en vrije beroepen of kleine ondernemingen. Ze is ideaal als je je zakelijke uitgaven vlot en zonder gedoe wil kunnen regelen. Daarnaast is de rekening handig als je later een zakelijk krediet wil afsluiten.

Kaart

Je krijgt standaard een bankkaart bij deze rekening. Als je ook een kredietkaart wil kun je die voor een klein bedrag apart aanvragen. Je hebt ze binnen een paar dagen in de bus en je kunt er direct wereldwijd mee betalen en geld afhalen. De eigenschappen beheer je zelf.

Diensten

Je rekening beheren en aanpassen kan via internetbankieren of in Axa's mobiele applicatie. Daar stel je ook snel doorlopende opdrachten of domiciliëringen in. Je kunt zelfs biljetten storten aan het loket in een Axa-kantoor en je kunt nationale cheques betalen en innen.

Belangrijke voordelen

  • Makkelijk je rekening online of mobiel beheren
  • Standaard bankkaart en optioneel een kredietkaart

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten48,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Prijs optionele kredietkaart24,00 €
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU6,00 €
Wisselkosten niet-euro2,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)18,50 %

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Axa!


Kan ik extra bankkaarten aanvragen?

Dat kan. Daar betaal je wel een kleine vergoeding voor.