FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De account4pro-rekening van Axa Bank is een zakelijke zichtrekening die je kosteloos opent en afsluit. Je kunt je rekening online en mobiel beheren, on- en offline overschrijvingen uitvoeren en als je wil kun je een kredietkaart aan je rekening koppelen.

Eigenschappen

De account4pro-rekening is er specifiek voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleine ondernemingen. Je opent en sluit deze rekening gratis; het beheer kost je echter 48 euro per jaar.

Je krijgt standaard een Axa-bankkaart bij je account4pro-rekening en als je wil kun je er voor 24 euro per jaar ook een Visa4pro-kaart aan koppelen — een internationaal aanvaarde kredietkaart met een standaardlimiet van 2.500 euro per maand.

Diensten

Account4pro heeft enkele diensten waarmee je je zakelijke verrichtingen makkelijk en snel kunt regelen. Zo beheer je je rekening zelf, met home- of mobile banking, en je kunt on- en offline overschrijvingen uitvoeren.

Je kunt met account4pro betalen via doorlopende opdrachten of domiciliëring, je kunt biljetten storten aan het loket en je kunt nationale cheques betalen en innen.

Hoe vraag ik de account4pro-rekening aan?

Op Axa’s website maak je snel een afspraak met een Axa Bankagent voor meer informatie of om direct je rekening te openen.

Belangrijkste voordelen

  • De rekening openen of sluiten kost je niets
  • Makkelijk je rekening online of mobiel beheren
  • Standaard 1 bankkaart (inbegrepen in de beheersvergoeding) en optioneel een Visa4pro-kredietkaart voor 24 euro per jaar

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten48,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Prijs optionele kredietkaart24,00 €
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU6,00 €
Wisselkosten niet-euro2,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)18,50 %

» Bezoek website


> Nu je account4pro openen bij Axa Bank!


Kan ik andere kredietkaarten aan deze rekening koppelen?

Niet meer. Vroeger kon je een Visa Classic of een Mastercard Business aan je rekening koppelen; nu biedt Axa enkel de Visa4pro-kaart aan.

Kan ik twee of meer bankkaarten aanvragen?

Dat kan, voor 15 euro per kaart per jaar.