Het Pro-pakket van Argenta is er alleen voor rechtspersonen of vennootschappen. Je krijgt een zichtrekening met betaalkaarten en als je wil kun je je kredietkaart opwaarderen naar een Gold-kaart met een hogere limiet en met inbegrepen verzekeringen en garanties.

Eigenschappen

Je kunt zelf kiezen hoeveel bankkaarten je aan deze rekening koppelt en je kunt meerdere kredietkaarten aanvragen. Je profiteert ook van inbegrepen verrichtingen aan het loket. Daarnaast is het belangrijk te vermelden dat voor grote bedragen op je rekening negatieve rente geldt.

Kredietkaart

Zoals gezegd kan elke rekeninghouder verschillende kredietkaarten bij deze rekening nemen. De kaart heeft standaard een ruime maandelijkse limiet en die kun je tijdelijk verdubbelen. Er ztten alleen geen verzekeringen bij. Als je die wel wil kun je een Goldkaart nemen.

Uitgebreidere kredietkaart

De optionele gouden kredietkaart heeft een nog hogere standaardlimiet die je ook weer tijdelijk kunt verhogen en je profiteert van een hoop inbegrepen verzekeringen zoals een aankoop- en een reisverzekering. Je krijgt ook verlengde garantie en je kunt tickets annuleren.

Belangrijke voordelen

  • Meerdere bank- en kredietkaarten
  • Inbegrepen verrichtingen aan het loket
  • Optionele gouden kredietkaart met verzekeringen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten47,40 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Prijs optionele kredietkaart47,40 €
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU5,00 € + 1,50 %
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Rood staan (ongeoorloofd)8,50 %

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Argenta!


Extra voordelen van de gouden kredietkaart

Je bent beschermd tegen diefstal bij geldafhaling en je kunt bijstand krijgen als je op reis bent. Daarnaast geldt de aankoopverzekering ook voor webwinkels. Je betaalt wel extra voor deze kaart.