FR

Vision+ van Santander Consumer Bank is een gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht. Ze heeft een hoge getrouwheidspremie, ideaal voor wie langer wil sparen.

Eigenschappen van Santander Vision+

Dit is een online spaarrekening: je opent en beheert ze op Santanders website. Daar vind je ook je uittreksels. Deze rekening openen kan met je eID of met Itsme. Openen, beheren en sluiten is gratis. Er komen ook geen kosten bij voor de jaarlijkse afrekening en postkosten betaal je ook niet.

Rente en premie

Vision+ heeft 0,05% basisrente en 0,55% getrouwheidspremie, ideaal als je voor een langere periode geld opzij wil zetten. Denk je dat je je geld snel weer nodig hebt, bekijk dan [Santanders Vision]. Die heeft een hogere basisrente (0,25%), wel een lagere getrouwheidspremie (0,10%).

Gereglementeerde spaarrekening

Je kunt tot 990 euro rente krijgen zonder dat er roerende voorheffing af gaat. Op gezamenlijke rekeningen kun je tot 1.980 euro krijgen. Je betaalt 15% op het bedrag boven die drempel.

Depositogarantie

Je geld is tot 100.000 per persoon en per bank beschermd. Denk eraan dat je alles boven die drempel kunt verliezen als Santander ooit failliet zou gaan. Dat bedrag kan ook in waarde dalen.

Belangrijkste voordelen

  • Gratis spaarrekening
  • Online openen en beheren
  • Ideaal voor sparen op lange termijn
  • Gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht

Kosten en kenmerken


Basisrente0,05 %
Getrouwheidspremie0,55 %
Totale rente0,60 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimale inleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu sparen bij Santander Consumer Bank!


Vision of Vision+?

Hangt af van je spaardoel en van wanneer je je geld weer nodig hebt. Wil je het binnen het jaar weer van je rekening halen, dan is de hogere basisrente van Vision mogelijk interessanter. Weet je nu al dat je je geld langer laat staan, dan kun je voor de getrouwheidspremie van Vision+ kiezen.