FR

Anders dan bij de gewone Visionrekening krijg je bij Vision+ een lagere basisrente. Daar staat een veel hogere getrouwheidspremie tegenover, wat deze rekening meer geschikt maakt voor langetermijnspaarders.

Vision+ is ook gereglementeerd en je betaalt geen belasting op rente onder het wettelijke plafond. Als je toch meer zou krijgen houdt Santander er automatisch roerende voorheffing af.

Rente en premie

Zoals gezegd krijg je een lagere basisrente dan bij de Visionrekening. De rest blijft wel hetzelfde: je verzamelt rente vanaf de eerste dag en je krijgt ze op de eerste (werk)dag van elk jaar.

De getrouwheidspremie is wel veel hoger van bij Vision. Je verzamelt de premie op bedragen die minstens 12 maanden onafgebroken op je rekening staan en je krijgt ze op de eerste van elk nieuw kwartaal.

Veiligheid

Je spaargeld is veilig dankzij het depositogarantiestelsel. In geval van faillissement kun je een deel van je geld verliezen of het kan in waarde dalen.

Belangrijkste voordelen

  • Hoge getrouwheidspremie
  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Ideaal voor langetermijnspaarders

Kosten en kenmerken


Basisrente1,05 %
Getrouwheidspremie1,80 %
Totale rente2,85 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimale inleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieESP (ES)
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu sparen bij Santander Consumer Bank!


Goed om weten

Sparen kan al vanaf één euro bij Santander, je hebt geen minimumbedrag nodig. De looptijd is onbeperkt. Je spaart zo veel en zo lang je wil.