Dynamic Sparen van Medirect heeft geen minimuminleg, je kunt met de kleinste bedragen beginnen. Ze heeft wel een plafond. Je kunt niet meer dan dat bedrag op je Dynamic-rekening zetten.

Het is een gereglementeerde spaarrekening die onder het Belgisch recht valt. Ze heeft een onbepaalde looptijd en je kunt op eender welk moment je spaargeld opvragen.

Rente en premie

Basisrente krijg je vanaf dag één en je krijgt ze op de eerste van elk jaar. Getrouwheidspremie krijg je dan weer op de eerste van elk nieuw kwartaal.

Roerende voorheffing

Je betaalt geen belasting op rente onder het wettelijk plafond. Als je toch meer krijgt houdt de bank automatisch roerende voorheffing van het deel boven die drempel.

Veiligheid

Dynamic Sparen valt onder het Belgisch recht. Je spaargeld is beschermd. Als de bank toch een keer failliet dreigt te gaan kun je een deel van je geld verliezen of je kunt het omzetten in aandelen.

Belangrijkste voordelen

  • Altijd toegang tot je spaargeld
  • Gereglementeerde spaarrekening

Kosten en kenmerken


Basisrente1,40 %
Getrouwheidspremie0,40 %
Totale rente1,80 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimale inleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je Dynamic-spaarrekening openen bij Medirect!


Hoe houd ik het overzicht?

Je krijgt toegang tot Medirects beveiligde online omgeving. Daar kun je je aanmelden en je maximuminleg in het oog houden. Hou er ook rekening mee dat je niet onder nul mag.