FR | NL

 Keytrade Azur Spaarrekening   aanvragen

Keytrade AZUR

De Azur-spaarrekening van Keytrade is ideaal als noodreserve. Dankzij de rente-premieverhouding profiteer je zowel op korte als op lange termijn van een relatief hoge intrest. Deze rekening heeft geen minimuminleg, wel een maximuminleg. Je opent ze online en daar beheer je ze ook.

Eigenschappen van de Keytrade Azur-spaarrekening

De Azur-spaarrekening van Keytrade is een gereglementeerde spaarrekening die je online opent en beheert. Je rekening openen en sluiten is overigens gratis, net als ze beheren via web- of mobile banking.

Je krijgt vanaf de eerste dag 0,10% basisrente op het gespaarde bedrag en voor bedragen die minstens 12 maanden onafgebroken op je rekening blijven krijg je nog eens 0,10% getrouwheidspremie. Die combinatie maakt de Azur-spaarrekening geschikt voor wie zijn spaargeld op middellange termijn wil gebruiken.

Zoals gezegd is de Azur-rekening gereglementeerd, wat wil zeggen dat je geen belasting betaalt zolang je minder dan 980 euro intrest krijgt. Ben je getrouwd of woon je wettelijk samen, dan verdubbelt dat bedrag naar 1.960 euro. Krijg je meer rente, dan gaat er 15% roerende voorheffing van het bedrag boven die drempel.

Minima en maxima

Je kunt met eender welk bedrag een Azur-spaarrekening openen: er is een minimuminleg. Er is wel een bovengrens voor de basisrente: 1.000.000 euro. Spaar je meer, dan krijg je 0,05% basisrente op het volledige bedrag.

#### Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis online spaarrekening
  • Makkelijk online te openen, te beheren en te sluiten
  • Gereglementeerd: geen roerende voorheffing tot 980 euro of 1.960 euro intrest

> Nu een Azur-spaarrekening openen bij Keytrade!

Wanneer keert Keytrade premies uit?

De basisrente krijg je elk jaar op 1 januari; de getrouwheidspremie krijg je op de eerste dag van elk nieuw kwartaal.

Belangrijkste kenmerken
Basisrente0,10 %
Getrouwheidspremie0,10 %
Totale rente0,20 %
Minimale inleg0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieFR
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website