FR | NL

 ING Lion Deposit Spaarrekening   aanvragen

ing

Deze spaarrekening van ING is ideaal voor wie zijn spaargeld regelmatig nodig heeft. Je kunt ze makkelijk en snel online aanvragen, ook als je nog geen klant bent bij ING. Je hebt ze doorgaans binnen 2 werkdagen en ze is volledig gratis.

Eigenschappen van de ING Lion Deposit-rekening

Deze gereglementeerde spaarrekening van ING heeft een basisrente van 0,01% en een getrouwheidspremie van 0,10%. Je kunt ze gratis online openen en beheren en als je een smartphone of tablet hebt kun je je verrichtingen daar ook op nakijken.

Deze rekening openen, beheren en sluiten is overigens helemaal gratis, net als de jaarlijkse afrekening. Voor 4,80 euro per jaar kun je een ING Rekeningverzekering bij je Lion Deposit nemen.

Een minimuminleg heeft deze spaarrekening niet, wel een maximuminleg van 500.000 euro.

Roerende voorheffing

Omdat de Lion Deposit van ING een gereglementeerde spaarrekening is betaal je geen belasting op jaarlijkse rente tot 980 euro (1.960 euro voor getrouwde of wettelijk samenwonende koppels). Krijg je meer rente, op een of meerdere spaarrekeningen, dan houdt de bank er automatisch 15% roerende voorheffing af.

Hoe open je deze rekening?

Dat kan via de link hieronder. Vul het online formulier in en bevestig je e-mailadres. Ben je nieuw bij ING, stuur dan ook een kopie van de identiteitskaart van elke rekeninghouder mee. ING doet de rest en je rekening is zo geopend. Je krijgt je bankkaart en kaartlezer met de post thuis.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Gratis openen, beheren en sluiten
  • Geen roerende voorheffing tot 980 of 1.960 euro

> Nu een Lion Deposit-spaarrekening openen bij ING!

Tot welk bedrag is mijn geld veilig?

De Lion Deposit-rekening van ING valt onder de Belgische depositogarantie. Je spaargeld is gedekt tot maximaal 100.000 euro.

Belangrijkste kenmerken
Basisrente0,01 %
Getrouwheidspremie0,10 %
Totale rente0,11 %
Minimale inleg0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook