Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De E-Fidelity Account van Deutsche Bank heeft een relatief hoge getrouwheidspremie. Ze is geschikt voor wie op lange termijn denkt en voor wie zijn spaargeld minstens een jaar met rust kan laten.

Openen en beheren

Je kunt deze rekening makkelijk openen via de link hieronder. Op de website van Deutsche Bank kun je je rekening ook beheren en je vindt er een overzicht en de uittreksels van recente transacties.

Rente en premie

Op deze spaarrekening krijg je een relatief hoge getrouwheidspremie. Ze is er dan ook vooral voor wie zijn spaargeld minstens een jaar opzij kan laten staan.

Belasting

Je kunt belastingvrij rente krijgen tot aan het wettelijk maximum. Gezamenlijke rekeningen mogen twee keer zoveel rente krijgen. De bank houdt pas voorheffing af als de rente over de drempel gaat.

Risico

Je spaargeld valt onder het Belgische recht en het is beschermd. Als DB toch een keer failliet zou gaan kun je wel een deel van je geld verliezen of het kan in waarde dalen.

Belangrijkste voordelen

  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Geschikt voor sparen op langere termijn

Belangrijkste kenmerken


Basisrente0,50 %
Getrouwheidspremie1,50 %
Totale rente2,00 %
Minimale inleg0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu een E-Fidelity Account openen bij Deutsche Bank!


Voorwaarden

Die zijn er niet. Je kunt met eender welk bedrag beginnen en je gaat zo lang door als je zelf wil.