FR

De woonlening van KBC is een hypothecair krediet waarvan de cijfers bijna volledig afhangen van je project. Dit krediet is er voor particulieren die in België wonen en die hun voornaamste inkomen in euro krijgen.

Je kunt online simuleren hoeveel en hoelang je kunt lenen en je kunt korting krijgen door je loon bij KBC te laten storten en door verzekeringen bij KBC af te sluiten.

Minima en maxima

KBC geeft geen exacte getallen. Hoeveel je kunt lenen hangt af van drie variabelen. Eerst gaat het om hoeveel je terug kunt betalen. Dan hangt je leenbedrag nog af van hoeveel je huis kost en KBC wil ook graag weten welke waarborgen je de bank kunt geven.

Hetzelfde met de looptijd van deze woonlening. De looptijd van jouw krediet hangt onder andere af van je leeftijd en je inkomen. Daarnaast spelen de manier van terugbetalen en de rentevoet mee. Je kunt een vaste of een variabele rentevoet kiezen.

Korting

Als je aan verschillende voorwaarden voldoet kun je van het Comforttarief profiteren. Je moet daarvoor je brand- en schuldsaldoverzekering bij KBC nemen en je loon komt ook op een KBC-zichtrekening. Die drie voorwaarden kunnen je tot 0,35% korting opleveren. Als je eigen inbreng hoog genoeg is biedt KBC je een nog voordeliger tarief.

Belangrijkste kenmerken

  • Online simuleren
  • Vaste of variabele formule
  • Krijg tot 0,35% korting op je rentevoet
  • Leenbedrag en looptijd hangen af van je situatie

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €2,96 %
JKP indicatie2,70 %
Looptijd25

» Bezoek website


> Nu je hypothecaire lening aanvragen bij KBC!


Hoe simuleer ik deze lening?

Klanten kunnen dit krediet direct in KBC Touch simuleren. Anderen kunnen dat op KBC’s website doen. Vul je gegevens in en ontdek of je project haalbaar is. Je ziet je persoonlijke rentevoet en kortingen en je kunt direct je brand- en schuldsaldoverzekering mee berekenen.