Het hypothecair krediet van KBC is een woonlening op afbetaling waarvan de cijfers bijna volledig afhangen van je project. Dit krediet is er voor particulieren die in België wonen en die hun voornaamste inkomen in euro krijgen. Een expert van KBC overloopt je voorstel voor akkoord.

Eigenschappen van deze woonlening

KBC geeft geen exacte getallen. Hoeveel je kunt lenen hangt af van drie variabelen. Eerst gaat het om hoeveel je terug kunt betalen. Dan hangt je leenbedrag nog af van hoeveel je huis kost en KBC wil ook graag weten welke waarborgen je de bank kunt geven.

Hetzelfde met de looptijd van deze woonlening. De looptijd van jouw krediet hangt onder andere af van je leeftijd en je inkomen. Daarnaast spelen de manier van terugbetalen en de rentevoet mee. Je kunt een vaste of een variabele rentevoet kiezen.

Korting

Als je aan verschillende voorwaarden voldoet kun je je rentevoet verlagen. Je moet daarvoor je brand- en schuldsaldoverzekering bij KBC nemen en je loon komt ook op een KBC-zichtrekening. Als je eigen inbreng hoog genoeg is biedt KBC je een nog voordeliger tarief.

Belangrijkste kenmerken

  • Online simuleren
  • Krijg korting op je rentevoet
  • Leenbedrag en looptijd hangen af van je situatie

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €3,33 %
Looptijd25

» Bezoek website


> Nu een hypothecaire lening aanvragen bij KBC!


Kan ik online simuleren?

KBC-klanten kunnen hun lening in KBC Touch simuleren en aanvragen. Je gegevens zijn dan al ingevuld. Als je nog geen klant bent bij KBC kun je de online simulator gebruiken.