FR

De woonlening van ING is een krediet met een vaste of een variabele formule. Je kunt je hypothecaire lening online al simuleren. Zo krijg je een idee van hoeveel je kunt lenen en met welke kosten je nog rekening moet houden.

Over de woonlening van ING

Dit hypothecair krediet is er voor particulieren die grond of een huis willen kopen. Je kunt het ook gebruiken om te (ver)bouwen. Iedereen die in België woont kan deze lening aanvragen.

Je leent minstens 5.000 euro. Er is in theorie geen maximumbedrag: dat hangt af van je project en van je terugbetalingscapaciteit. Tijdens je aanvraag weet je direct of je project haalbaar is.

De looptijd van je lening is maximaal 360 maanden of 30 jaar. De exacte looptijd hangt ook weer af van je doel en van de formule die je kiest. Denk er wel aan: hoe langer de looptijd, hoe hoger de kosten.

Dit krediet simuleren en aanvragen

Volg de link hieronder en bereken op ING’s website hoeveel je kunt lenen voor je woning. Eerst bereken je je budget, daarna je kosten. Als je ING’s voorstel aanvaardt kun je een afspraak maken.

Geef bijvoorbeeld aan of je wilt kopen of verbouwen, wie er leent en geef je of jullie inkomen in. Geef ook de uitgaven in en duidt aan hoeveel je elke maand wil of kunt afbetalen.

Daarna bereken je de projectkosten. Vul het adres van je huis in en duidt aan of dit je enige woning wordt en of je er zelf gaat wonen. Als je dan invult hoeveel het huis kost zie je hoeveel je kunt lenen.

Belangrijkste kenmerken

  • Lening voor kopers en (ver)bouwers
  • Woonlening met verschillende formules
  • Direct antwoord tijdens de online simulatie

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €4,00 %
JKP indicatie3,20%
Looptijd20

» Bezoek website


> Nu je woonlening aanvragen bij ING!


Welke formules heeft ING?

Je kunt lenen met een vaste of een variabele rentevoet. De variabele formules worden ofwel elk jaar herbekeken, elke vijf jaar of een eerste keer na tien jaar en daarna elke vijf jaar. Elke formule heeft zijn eigen maximale renteschommeling. Maak een afspraak in een ING-kantoor voor meer informatie en een concreet voorbeeld.