Het hypothecair krediet van ING is een woonlening op maat die je online kunt berekenen. Zo krijg je een idee van hoeveel je kunt lenen en met welke kosten je nog rekening moet houden. Als je andere zaken ook bij ING regelt kun je je rentevoet naar beneden halen.

Eigenschappen

Dit hypothecair krediet is er voor particulieren die grond of een huis willen kopen. Je kunt het ook gebruiken om te (ver)bouwen. De lening heeft in theorie geen maximumbedrag of -looptijd. Die hangen af van je project en van je terugbetalingscapaciteit.

Je rentevoet verlagen

Je kunt korting op je maandelijkse aflossingen krijgen als je ook een schuldsaldo- of een woningverzekering neemt bij ING. Je rentevoet kan nog lager als je ook je loon op een ING-zichtrekening laat storten. Je bent echter niet verplicht om alles bij ING te nemen.

Simuleren en aanvragen

Volg de link hieronder en bereken op ING’s website hoeveel je kunt lenen voor je woning. Eerst bereken je je budget, daarna je kosten. Daarna krijg je een voorstel van je lening te zien. Als je akkoord gaat kun je direct online een afspraak maken bij een ING-kantoor.

Belangrijkste kenmerken

  • Lening voor kopers en (ver)bouwers
  • Woonlening met verschillende formules
  • Direct antwoord tijdens de online simulatie

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €2,31 %
Looptijd30

» Bezoek website


> Nu een hypothecair krediet aanvragen bij ING!


Hoeveel kan ik lenen?

Dat hangt af van je inkomsten en uitgaven, van je eigen middelen en wat je project kost. Neem er daarom een paar loonfiches bij wanneer je de simulator invult, zo krijg je een voorstel dat zo goed mogelijk bij je past.