FR

Het woonkrediet van Hello Bank is een hypothecaire lening op afbetaling die je volledig online kunt aanvragen. Je profiteert van een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd en je kunt de rentevoet — en je maandelijkse betalingen — op verschillende manieren verlagen.

Je rentevoet verlagen

Je kunt op vier verschillende manieren korting krijgen op je rentevoet: door bijvoorbeeld 80% of minder van de waarde van je huis te moeten lenen dankzij je eigen inbreng en door je loon op een Hello- of Hello4You-rekening te laten storten.

Daarnaast kun je je rentevoet verlagen door een schuldsaldoverzekering af te sluiten bij een van Hello's partners. Als je bij diezelfde partner ook nog een brandverzekering afsluit krijg je een vierde keer korting. Alle kredietnemers moeten die verzekeringen ondertekenen.

Hoe vraag je deze lening aan?

Via de link hieronder kun je je lening al simuleren. Ga door het stappenplan en je ziet direct je maximale maandelijkse aflossing. Bereken de aankoopkosten van je huis en de kosten van je lening en je krijgt je persoonlijke rentevoet en je aflossingen te zien.

Belangrijkste kenmerken

  • Volledig online aan te vragen
  • Manieren om je rentevoet te verlagen
  • Voor bestaande huizen, bouwprojecten of grond

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €2,31 %
Looptijd25

» Bezoek website


> Nu een woonkrediet aanvragen bij Hello Bank!


Goed om weten

Je kunt verbouwingswerken niet financieren met deze lening, net als de inrichting ervan of de kosten verbonden aan de aankoop.