FR

Het woonkrediet van Crelan is een hypothecaire lening op maat. Je kunt ze samenstellen zoals jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een vaste en een variabele rentevoet en je bepaalt zelf hoe je terugbetaalt. Je kunt het terugbetaalde kapitaal ook weer opnemen.

Lening op maat

Je kneedt dit woonkrediet naar je eigen situatie: eerst kies je tussen een vaste of een variabele rentevoet. Daarna kun je kiezen hoe je terugbetaalt: elke maand een vast bedrag, elke keer een variabel bedrag in het degressief systeem of alles in één keer op de eindvervaldag.

Als je een keer tegenslag hebt kun je Crelan een betaalpauze vragen. Je betaalt dan alleen nog intrest in plaats van intrest en kapitaal. Denk er wel aan dat die pauze vrij kort is en dat de looptijd van je lening verlengt met de duur van die betaalpauze.

Hulp van je bankagent

Als je even langs een Crelankantoor loopt kan een medewerker je helpen met tips en informatie. Je leert er bijvoorbeeld hoe je kunt besparen op registratierechten. Je bespreekt samen je terugbetalingsstrategie en je krijgt automatisch het voordeligste tarief.

Belangrijkste kenmerken

  • Vaste of variabele rente
  • Stel je lening samen zoals je wil
  • Je kunt een deel van het krediet weer opnemen

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €4,10 %
Looptijd30

» Bezoek website


> Nu een woonkrediet aanvragen bij Crelan!


Aanvragen

Als je tevreden bent met je simulatie of je wil je project in detail bespreken kun je een afspraak maken in het dichtstbijzijnde Crelankantoor.