FR

Het woonkrediet van Beobank of hun hypothecaire lening op afbetaling is ideaal wanneer je een huis wil kopen, bouwen of renoveren. Je bepaalt het meeste aan deze lening zelf: de looptijd en het bedrag, of je een vaste of een variabele rentevoet wil en hoe je terugbetaalt.

Vaste of variabele rentevoet

Je kunt bij deze woonlening kiezen voor en vaste of een (semi)variabele rentevoet. Een variabele looptijd is ook een optie. Met een vaste rentevoet weet je van tevoren perfect hoeveel je terugbetaalt en de variabele houdt rekening met de markt.

De semivaste rentevoet blijft eerst een tijd gelijk, daarna wordt hij herbekeken. Omgaan met die variabele rentevoet kan door de looptijd van je lening ook variabel te maken. Stijgt de rente, dan kun je de looptijd verlengen zodat je maandelijkse aflossingen hetzelfde blijven.

Terugbetalingsmogelijkheden

Tot slot kun je kiezen op welke manier je je lening afbetaalt. Je kunt elke maand hetzelfde bedrag aflossen of je kunt elke maand wat minder terugbetalen met een constante kapitaalaflossing. Je kunt ook nog een overbrugginskrediet of een bulletkrediet kiezen.

Belangrijke voordelen

  • Constant of degressief aflossen
  • Vaste of (semi)variabele rentevoet
  • Ideaal wanneer je een huis koopt of (ver)bouwt

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €2,30 %
Looptijd30

» Bezoek website


> Nu een woonkrediet aanvragen bij Beobank!


Hoe aanvragen?

Dat kan (nog) niet online. Volg de link hierboven om een afspraak te maken bij het dichtstbijzijnde Beobankkantoor.