FR

Belfius’ hypothecair krediet heeft vaste variabele formules. Je leent maximaal 25 jaar. Ze is er vooral voor particulier gebruik. Zelfstandigen kunnen een kantoor bellen voor een gepastere lening.

Minima en maxima

Je leent minstens 12.500 euro bij deze woonlening van Belfius. Er is in principe geen maximum. Bij de looptijd is er dan weer geen minimum. Je kunt ook een jaar lenen. De maximale looptijd is 25 jaar.

Rentevoet

Je kunt kiezen tussen een vaste en een variabele rentevoet. De vaste hangt af van de looptijd. Hij schommelt tussen 1,663% per jaar bij looptijden tussen 1 en 10 jaar en 2,083% tussen 20 en 25 jaar.

De variabele rentevoet wordt om de zoveel tijd herbekeken en hij kan binnen vooraf bepaalde grenzen stijgen of dalen. Hij kan nooit meer dan verdubbelen en hij kan nooit negatief zijn.

Korting

Je kunt korting krijgen op je rentevoet door een brandverzekering bij Belfius te nemen. Een schuldsaldoverzekering geeft je ook recht op korting. Als je je inkomsten bij Belfius laat storten krijg je een derde keer korting. In totaal kun je tot 0,50% verminderen.

Heropnemen

Je kunt terugbetaald kapitaal opnieuw opnemen. Je betaalt er geen notariskosten voor of kosten voor een nieuwe waarborg. Je profiteert van een voordelige rentevoet en je krijgt mogelijk fiscaal voordeel.

Belangrijkste kenmerken

  • Vaste of variabele formule
  • Lening voor (vooral) particulier gebruik
  • Je kunt terugbetaald kapitaal opnieuw opnemen
  • Minstens 12.500 euro en maximaal 25 jaar lenen

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €3,70 %
JKP indicatie1,67 % – 2,09 %
Looptijd25

» Bezoek website


> Nu je hypothecair krediet aanvragen bij Belfius!


Kan ik deze lening online aanvragen?

Je kunt ze online simuleren. Als je ze wil aanvragen maak je een afspraak in een Belfiuskantoor.