Axa heeft een flexibele woonlening voor wie gaat kopen of (ver)bouwen. Je kunt een vaste of een variabele formule kiezen en je kunt verschillende bijkomende verzekeringen afsluiten.

Minima en maxima

Je leent minstens 25.000 euro. Een maximum is er in principe niet. Dat hangt onder andere af van je project en hoeveel je elke maand terug kunt betalen. Je waarborgen en de prijs van je huis spelen ook een rol.

De kortste looptijd van dit hypothecair krediet is 72 maanden of 5 jaar en je kunt maximaal 360 maanden of 30 jaar lenen. Je kunt nu al simuleren welke looptijd ideaal voor je is. In het kantoor kan een medewerker je ook helpen.

Vaste of variabele rentevoet

Je kunt een vaste of een veranderende rentevoet kiezen. Wanneer die rentevoet verandert hangt af van de formule die je kiest. Minstens elk jaar en maximaal elke vijf jaar. Ook de rentevoet kun je online simuleren of maak een afspraak in een Axakantoor.

Neem deze documenten mee naar je afspraak

Als je een afspraak maakt in een Axakantoor wil de medewerker graag je identiteitsbewijs en bewijsstukken van je project zien. Bijvoorbeeld ondertekende offertes of facturen.

Denk ook aan drie recente loonbrieven. Dat geldt voor iedere ondertekenaar van deze lening. Zelfstandigen kunnen een aanslagbiljet of een bewijs belastbaar inkomen hoofdberoep meebrengen.

Belangrijkste kenmerken

  • Vaste of variabele formule
  • Lenen tussen 5 jaar en 30 jaar
  • Maximaal leenbedrag hangt af van je situatie

Kosten en kenmerken


JKP3,32 %
Minimum25.000,00 €
Maximum-
Minimale looptijd (maanden)72
Maximale looptijd (maanden)360

» Bezoek website


> Nu je hypothecaire lening aanvragen bij Axa!


Welke verzekeringen kan ik nemen?

Je kunt onder andere kiezen voor de verzekering gewaarborgd wonen. Die beschermt je tegen inkomensverlies door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Axa heeft ook een brand- of woonverzekering. Die beschermt tegen brand, natuurrampen, glasbreuk of waterschade.

Tot slot is er de schuldsaldoverzekering. Als je zou overlijden betalen je nabestaanden maar een deel van de lening verder af.