FR

De hypothecaire lening van Argenta kun je makkelijk online simuleren. Als je ze daarna wil aanvragen kun je een afspraak maken in een kantoor. Een medewerker berekent voor jou het voordeligste tarief. Als je duurzaam bouwt of renoveert kun je trouwens korting krijgen.

Eigenschappen

Het woonkrediet is een lening op afbetaling die je indeelt zoals jij dat wilt. Het exacte maximumbedrag is de geschatte verkoopwaarde van je huis. Je kunt terugbetaald kapitaal weer opnemen en je beslist zelf hoe je je lening terugbetaalt: met vaste of variabele aflossingen.

Rente en terugbetaling

Je kunt kiezen tussen een vaste of een (half)veranderlijke rentevoet. De vaste blijft tijdens de hele looptijd gelijk. De halfveranderlijke wordt bijvoorbeeld om de paar jaar herbekeken en de veranderlijke kun je elk jaar herbekijken.

Simuleren

Op Argenta's website kun je snel en makkelijk je lening simuleren. Nadat je je inkomsten en uitgaven hebt ingegeven zie je hoeveel je kunt lenen en hoeveel je elke maand terugstort. Als je tevreden bent met je voorstel kun je direct een afspraak maken in een Argentakantoor.

Belangrijkste kenmerken

  • Beslis hoe je terugbetaalt
  • Korting voor duurzame projecten
  • Vaste of (half)veranderlijke rentevoet

Kosten en kenmerken


JKP bij 250.000 €2,61 %
Looptijd25

» Bezoek website


> Nu een hypothecaire lening aanvragen bij Argenta!


Verzekeren

Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kun je via de Vlaamse overheid een verzekering-Gewaarborgd wonen afsluiten. Dan ben je beschermd tegen inkomstenverlies door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. In dat geval helpt de overheid met de afbetaling.