FR | NL

 Crelan Renovatielening   aanvragen

Crelan Renovatielening | Tot 10 jaar lenen & vaste rentevoet

De renovatielening van Crelan is een lening op afbetaling. Je kunt ze gebruiken bij verbouwingen of herstellingen en bij verbeteringen. De rentevoet blijft vast tijdens de hele looptijd, het geld is er snel en je betaalt geen dossierkosten.

Eigenschappen

De maximale looptijd van je lening hangt af van hoeveel je leent: hoe meer je leent, hoe langer je kunt lenen. Leen je bijvoorbeeld 10.000 euro, dan betaal je op maximaal 48 maanden terug. Vanaf 20.000 euro kun je tot 120 maanden lenen. De looptijd ligt altijd tussen 1 en 10 jaar.

De rentevoet van je lening blijft tijdens de hele looptijd vast. Je weet op voorhand exact hoeveel je elke maand stort. Je krijgt geen indexaanpassingen, zoals bij Crelans [Woonkrediet].

Optionele verzekering

In combinatie met je renovatielening kun je bij Crelan een schuldsaldoverzekering afsluiten. Die betaalt de rest van je lening wanneer je overlijdt. Je krijgt ook korting op de rente.

Hoe vraag je Crelans renovatielening aan?

Volg de link hieronder en simuleer je lening online. Kies het bedrag en de looptijd en je ziet direct op hoeveel je maandelijks en jaarlijks uitkomt. Je kunt je aanvraag direct indienen. Hou zeker je identiteitskaart bij de hand, 3 loonbrieven, een rekeninguittreksel met je laatste loon en nog een bestelbon of factuur van je renovatie

Belangrijkste kenmerken

  • Vaste rentevoet
  • Optionele schuldsaldoverzekering
  • Geschikt voor herstellingen en verbeteringen

> Nu je renovatielening simuleren bij Crelan!

Goed om weten

Voor grotere renovatiewerken kan het handiger zijn een hypothecair woonkrediet te overwegen. De maximale looptijd is daar 25 tot 30 jaar in plaats van 10. Heb je al een woonkrediet lopen, dan kun je het terugbetaalde kapitaal heropnemen om je werken te financieren.

Als je nog geen Crelan-zichtrekening hebt, dan krijg je er een bij je kredietaanvraag. De maandelijkse aflossingen gaan van die rekening.

In sommige gevallen is de rente op je lening fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vind je in je Crelan-kantoor.

Rekenvoorbeeld

Als je 15.000 euro leent en je betaalt op 48 maanden terug, dan bedragen de rentevoet en het JKP 2,59%. Je betaalt dan 329,10 euro per maand terug of 15.796,80 euro in totaal.

Kosten en kenmerken
Rente bij 15.000 €2,59 %
Minimum12.500,00 €
Maximum1.000.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120
» Bezoek website