FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Eco-Energiefinanciering van Crelan is een lening op afbetaling voor energiezuinige werken. Je kunt ze online simuleren. Je kiest het bedrag en de looptijd zelf. De rente blijft tijdens de hele looptijd vast.

Eigenschappen

Crelans groene lening dient voor energiebesparende of energievriendelijke investeringen. Je verwarmingsketel vervangen, isolatie plaatsen, zonnepanelen of thermostatische kranen en schakelaars plaatsen, …

Je leent al vanaf 2.500 euro en 12 maanden. De maximale looptijd hangt af van hoeveel je leent. Leen je tot 3.700 euro dan is de maximale looptijd 30 maanden. Leen je tot 10.000 euro dan zijn het maximaal 48 maanden en vanaf 20.000 euro kun je tot 120 maanden lenen.

De rente blijft vast tijdens de hele looptijd van je lening. Bij een lening van 15.000 euro op 60 maanden is dat bijvoorbeeld 1,59% of 260,16 euro per maand.

Optionele verzekering

Bij dit krediet kun je Crelans schuldsaldoverzekering overwegen. Die betaalt de rest van de lening wanneer je overlijdt. Je krijgt ook korting op de rente.

Hoe vraag je deze lening aan?

Volg de link hieronder en simuleer je lening op Crelans website. Geef in hoeveel en hoelang je wil lenen en je ziet de details direct. Vul je persoonlijke gegevens in en Crelan start het kredietonderzoek.

Tijdens je aanvraag vraagt Crelan kopieën van onder andere je identiteitskaart, je laatste drie loonbrieven, een rekeninguittreksel met je laatste loon en een bestelbon of een factuur van je renovatie.

Belangrijkste kenmerken

  • Optionele schuldsaldoverzekering
  • Rente blijft vast tijdens de hele looptijd
  • Specifiek voor energiebesparende of energiezuinige werken

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €1,84 %
Minimum2.501,00 €
Maximum999.999,00 €
Minimale looptijd (maanden)13
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu je ecologische lening aanvragen bij Crelan!


Rekenvoorbeeld

Als je 15.000 euro op 60 maanden leent zijn het JKP en de rente 1,59%. Je betaalt dan elke maand 260,16 euro terug of 15.609,60 euro in totaal.

Zichtrekening

Heb je nog geen zichtrekening bij Crelan, dan krijg je er een wanneer je je lening aanvraagt. De maandelijkse terugbetalingen gaan van die rekening.

Rente

In sommige gevallen kun je de rente fiscaal aftrekken. Ga naar een Crelankantoor voor meer informatie.