Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Eco-Energiefinanciering van Crelan is een lening op afbetaling voor energiezuinige of energiebesparende werken. Je kiest het bedrag en de looptijd zelf en je het resultaat nu al online simuleren. De rentevoet blijft tijdens de hele looptijd vast.

Eigenschappen

Crelans groene lening dient voor energiebesparende of -vriendelijke investeringen. Je kunt ze aanvragen wanneer je je verwarmingsketel vervangt of muren isoleert en wanneer je je huis zuiniger maakt met thermostatische kranen en schakelaars.

Optionele verzekering

Als je jezelf wil beschermen kun je bij deze groene renovatielening een schuldsaldoverzekering afsluiten. Dat is een overlijdensverzekering die de rest van de lening betaalt wanneer er wat met je gebeurt. Ze loopt even lang als die je lening en je krijgt korting op de rente.

Hoe vraag je deze lening aan?

Volg de link hieronder en simuleer je lening op Crelans website. Geef in hoeveel en hoelang je wil lenen en je ziet de details direct. Als je akkoord gaat met die simulatie kun je op Crelans website een kantoor in de buurt zoeken. Je kunt deze lening (nog) niet online aanvragen.

Belangrijke voordelen

  • Optionele schuldsaldoverzekering
  • Rente blijft vast tijdens de hele looptijd
  • Specifiek voor energiebesparende of energiezuinige werken

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum-
Minimale looptijd (maanden)13
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu eco-energiefinanciering aanvragen bij Crelan!