FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De renovatielening van Argenta is een lening op afbetaling voor algemene verbouwingen of veranderingen aan je huis. Je profiteert van een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd van je lening. Je moet wel je uitgaven kunnen bewijzen.

Praktisch

Om de renovatielening aan te kunnen vragen moet je al je uitgaven kunnen bewijzen. Je krijgt je geld nadat je het contract hebt getekend en wanneer Argenta een geldige factuur heeft. De datum waarop je je geld krijgt is dezelfde dag waarop je elke maand aflost.

Aanvragen

Op Argenta’s website kun je je renovatielening alvast simuleren. Kies tussen de gewone of de groene renovatielening en duid aan hoeveel en hoelang je wil lenen. Je ziet direct op hoeveel dat maandelijks en in het totaal komt.

De lening aanvragen kan (nog) niet online. Je kunt op Argenta's website wel kijken waar het dichtstbijzijnde kantoor is en daar kun je een afspraak maken om je project of de specificaties van je lening te bespreken met een medewerker.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €5,79 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een renovatielening aanvragen bij Argenta!