Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De groene renovatielening van Argenta is geschikt voor aanpassingen of verbouwingen die je in de toekomst energie besparen of die je huis zuiniger of veiliger maken. Isolatie, zonnepanelen of een alarmsysteem kun je allemaal financieren met deze lening.

Eigenschappen

Deze lening is ideaal voor nieuwe verwarmingsinstallaties, ventilatie, wanneer je een groendak aanlegt, windmolens, hoogrendementsglas en meer. Je kunt ze ook aanvragen als je de beveiliging wil verhogen met bijvoorbeeld alarm- of een branddetectiesystemen.

Denk er wel aan dat minstens de helft van je uitgaven energiebesparend moeten zijn of naar of beveiliging moeten gaan. Verder hangt de exacte maximumlooptijd af van hoeveel je leent. De rentevoet blijft vast tijdens die hele looptijd.

Hoe vraag je deze lening aan?

Volg de link hieronder en simuleer je lening online. Je kunt aanduiden hoeveel en hoelang je wil lenen en je ziet direct hoeveel je elke maand terug zult storten. Aanvragen kan nog niet online. Je kunt wel het dichtstbijzijnde kantoor zoeken en een afspraak maken.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor groene verbouwingen
  • Ook geschikt voor het verhogen van beveiliging

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €5,29 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een groene renovatielening aanvragen bij Argenta!