FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij Mozzeno kun je een collaboratieve persoonlijke lening aanvragen voor verschillende doelen. Je kunt je lening makkelijk online simuleren en aanvragen en als je correct en op tijd terugbetaalt kun je korting krijgen op de dossierkosten van je aanvraag.

Wat is een samenwerkingslening?

Het is een lening op afbetaling die gefinancierd wordt door andere particulieren. Als Mozzeno een aanvraag goedkeurt geeft het financiële instrumenten uit die overeenkomen met je lening. Investeerders kopen die instrumenten financieren je lening onrechtstreeks.

Kosten besparen

Als je elke maand op tijd terugbetaalt krijg je aan het einde van je looptijd een deel van je kosten terug. Die korting komt overeen met een deel van de kosten die je op je lening hebt betaalt en ze hangt af van het doel, de looptijd en het bedrag van je lening.

Hoe aanvragen?

Volg de link hieronder en simuleer je lening. Duid aan hoeveel en hoelang je wil lenen en vul je persoonlijke gegevens in. Via je online profiel kun je Mozzeno de bewijsstukken bezorgen. Daarna hoe je alleen nog de overeenkomst van je lening te ondertekenen.

Belangrijke voordelen

  • Betaal op tijd en krijg korting
  • Lening voor uiteenlopende projecten

kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €6,99 % – 13,98 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)18
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een samenwerkingslening aanvragen bij mozzeno!