Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij mozzeno.com kun je online geld lenen voor persoonlijke projecten. Je vraagt je lening in 4 stappen aan en betaal je iedere maand correct terug, dan kun je een deel van de verwerkingskosten van uw aanvraag terugkrijgen. Daarbovenop kun je makkelijk je maandelijkse aflossingen verlagen.

Wat is een samenwerkingslening?

Deze lening van mozzeno is een lening op afbetaling die gefinancierd wordt door andere mozzeno-gebruikers. Zij investeren in verschillende mozzeno-projecten en de intresten die jij op je lening betaalt gaan terug naar hen.

Hoeveel en hoelang kun je lenen?

Je leent minstens 1.250 euro en maximaal 30.000 euro, en voor minimaal 18 maanden en maximaal 60 maanden. Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) en de maandelijkse aflossing van je lening ligt tussen 2,40% en 11,99%; het exacte percentage en bedrag hangen af van je project en je profiel.

Financiële voordelen

Heb je tijdens de hele looptijd van je lening op tijd terugbetaald, dan beloont mozzeno je door je een deel van de verwerkingskosten van je aanvraag terug te geven.

Als je daarnaast mozzeno aanbeveelt bij vrienden of kennissen en ze gaan een lening aan, dan betaalt mozzeno je 30 euro terug op je volgende maandelijkse aflossing. Je krijgt 30 euro per persoon die zich aansluit.

Belangrijkste voordelen

  • Geld lenen voor verschillende persoonlijke projecten
  • Krijg een deel van de verwerkingskosten terug bij correcte betaling
  • Verwijs vrienden naar mozzeno en krijg 30 euro van je maandelijkse aflossing terug

kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €2,40 %–11,99 %
Minimum1.250,00 €
Maximum30.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)18
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een samenwerkingslening aanvragen bij mozzeno!


Waar kan ik voor lenen?

Voor de meest uiteenlopende persoonlijke projecten of aankopen zoals een renovatie, een (tweedehands)auto of -motor, een gewone of een elektrische fiets, je huwelijk of studie, een reis of een nieuw interieur. Een hypothecaire lening kun je echter niet afsluiten.

Hoe vraag ik deze samenwerkingslening aan?

Dat kan gewoon online. Volg de link hierboven en simuleer je lening op mozzeno’s website. Duid het doel van je lening aan en kies een bedrag en looptijd. Je ziet direct hoeveel je in elke situatie per maand en in het totaal terugbetaalt.

Vul daarna wat persoonlijke informatie in zoals je budget en huidige levenssituatie en verstuur je aanvraag. Mozzeno analyseert die en stuurt je een persoonlijk voorstel. Als dat nodig is kun je online bewijsstukken uploaden om je dossier te vervolledigen.

Keurt mozzeno je aanvraag goed, dan hoef je daarna alleen nog de overeenkomst te tekenen.