Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Als je liever niet aan je spaargeld zit om grotere of onvoorziene aankopen te betalen, dan kun je de persoonlijke lening van KBC overwegen. Je profiteert van een vaste rentevoet en dus van een vast maandelijks terugbetalingsplan.

Volledig online

Als je al klant bent bij KBC kun je je lening direct simuleren in KBC Touch of KBC Mobile. Je ziet er onder andere hoeveel je maandelijks afbetaalt, wanneer de volgende terugbetalingsdag valt en hoelang je lening nog loopt.

Hoe werkt het?

Je betaalt je lening terug met een vast aflossingsplan. Dat plan begint een maand nadat je het geld kreeg te lopen. Betalingen gebeuren dan elke maand op dezelfde dag. Terugstorten kan vanaf een KBC-zichtrekening of naar het overeenkomstnummer van je lening.

Hoe vraag je deze lening aan?

KBC-klanten kunnen hun lening simuleren en hun persoonlijke tarief zien in KBC Touch; voor niet-klanten is er een simpelere simulator zonder persoonlijke informatie op de KBC-website. Je ziet direct hoeveel je elke maand terugbetaalt en je kunt je lening direct online aanvragen.

Belangrijke voordelen

  • Online simuleren en direct aanvragen
  • Geen factuur nodig voor een persoonlijke lening

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €8,25 %
Minimum500,00 €
Maximum50.000,00 € (online max. 25.000,00 €)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)72

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij KBC!


Simulatieverschil

KBC-klanten kunnen in KBC Touch of -Mobile een hoger leenbedrag simuleren en aanvragen dan niet-klanten. Daarnaast is het goed om weten dat je meer kunt aanvragen dan het getoonde maximumbedrag. Maak een afspraak in een KBC-kantoor om je project te bespreken.