FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van Crelan is een lening op afbetaling. Ze is ideaal voor verschillende doelen en je kunt ze gebruiken wanneer je liever niet aan je spaargeld komt. De rente blijft vast tijdens de hele looptijd en je betaalt geen extra kosten.

Eigenschappen

Een persoonlijke lening is ideaal voor grotere persoonlijke aankopen, nieuwe hobby’s of kleine renovaties waar je geen renovatielening voor wil afsluiten.

Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) en de debetrentevoet zijn bij deze lening 5,65%. De rente blijft vast tijdens de hele looptijd van je lening. Je weet op voorhand dus perfect hoeveel je elke maand en in het totaal terugstort.

De maximale looptijd van je lening hangt af van hoeveel je leent. Tussen 2.501 en 3.700 euro leen je bijvoorbeeld maximaal 30 maanden, tot 10.000 euro 48 maanden en vanaf 10.001 euro leen je maximaal 60 maanden.

Verzekering

Je kunt een optionele schuld- of financieringssaldoverzekering afsluiten bij deze lening. Die betaalt het saldo uit aan een begunstigde wanneer je tijdens de looptijd van je lening overlijdt.

Hoe vraag je deze lening aan?

Je kunt deze lening niet online simuleren. Op Crelans website vind je wel het dichtstbijzijnde kantoor; loop even langs om een offerte of je eigenlijke lening aan te vragen.

Belangrijkste kenmerken

  • Lening voor verschillende doelen
  • Rente blijft vast tijdens de hele looptijd
  • Maximale looptijd hangt af van het leningbedrag

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €5,65 %
Minimum2.500,00 €
Maximum1.000.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)30
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Crelan!


Kom ik in aanmerking?

In principe kan iedereen deze lening aanvragen. Het resultaat van je aanvraag hangt af van Crelans kredietonderzoek. Het kijkt onder andere je terugbetalingscapaciteit na zodat je je niet in de schulden steekt. Je kunt altijd in een Crelankantoor terecht voor informatie en advies.