Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van Crelan is een lening op afbetaling. Ze is geschikt voor verschillende doelen en je kunt ze gebruiken wanneer je liever niet aan je spaargeld komt. De rente blijft vast tijdens de hele looptijd en je betaalt geen extra kosten.

Eigenschappen

Crelans persoonlijke lening is ideaal voor grotere persoonlijke aankopen of hobby's. Je kunt ze bijvoorbeeld ook aanvragen als je een kleine renovatie plant waar je geen renovatielening voor wil afsluiten. Je kunt langs een Crelankantoor voor informatie of een offerte.

De rentevoet is hetzelfde bij elk leenbedrag en elke looptijd. Hij blijft ook vast tijdens de hele looptijd van je lening. De maximale looptijd hangt wel af van hoeveel je leent. Hoe groter het bedrag, hoe langer je maximaal kunt lenen.

Verzekering

Crelan biedt een optionele schuld- of financieringssaldoverzekering aan bij deze persoonlijke lening. Die verzekering betaalt het saldo uit aan een begunstigde wanneer je tijdens de looptijd van je lening overlijdt. Kijk voor alles voorwaarden en risico's bij Crelan.

Belangrijke voordelen

  • Optionele overlijdensverzekering
  • Ideaal voor grote of kleine projecten

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €7,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum10.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)30
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Crelan!


Hoe vraag je deze lening aan?

Je kunt deze lening niet online simuleren. Op Crelans website vind je wel een kaart met het dichtstbijzijnde kantoor; loop even langs om een offerte of je lening aan te vragen.