Line van Buy Way is een persoonlijke lening op afbetaling die je zelf kunt beheren. Ze heeft geen traditionele looptijd en je beslist zelf hoeveel je elke maand terugbetaalt. Je kunt jezelf beschermen door bij deze lening een verzekering af te sluiten.

Eigenschappen

Line is een kredietopening zonder kaart. Je leent geld door het over te schrijven naar je zichtrekening. Je beslist zelf hoeveel je elke maand terugstort. Er geldt wel een minimum. Je kunt extra stortingen uitvoeren om je lening vervroegd af te lossen.

Je kunt terugbetalen met een overschrijving of met een domiciliëring. Als je het mandaat ondertekent gaat het saldo aan het begin van de maand van je rekening. Eens je je lening hebt terugbetaald kun je weer een bedrag opnemen of je kunt de kredietopening zo laten.

Verzekering

Je kunt een optionele verzekering bij deze lening nemen. De gedekte waarborgen beschermen je tegen verschillende gebeurtenissen in alle fases van je leven. Je betaalt de premie elke maand samen met de aflossing van je krediet. Kijk voor de voorwaarden bij Buy Way.

Belangrijke voordelen

  • Geen looptijd
  • Optionele verzekering
  • Kredietopening zonder kaart

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €6,49 % - 17 %
Minimum5.500,00 €
Maximum15.000,00 €

» Bezoek website


> Nu een persoonlijke lening aanvragen bij Buy Way!


Overzicht bewaren

Je krijgt elke maand een papieren overzicht van je uitgaven. Op dat blad vind je ook je gegevens om te kunnen internetbankieren en de bankgegevens om je lening af te kunnen lossen. Die overzichten en verrichtingen vind je ook in de Buy Way-app.