Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Je kunt de persoonlijke lening van Bpost voor eender welk project aanvragen. Bepaal hoeveel je wil lenen en Bpost berekent de rest. Je weet vooraf hoeveel je terugbetaalt en je vraagt deze lening makkelijk online of in het kantoor aan.

Eigenschappen

De exacte rentevoet hangt onder andere af van hoeveel je leent en voor hoelang. Tijdens de simulatie van je lening krijg je een overzicht van alle belangrijke data zoals maandelijks en totaalbedrag en de vaste rentevoet die je in dat specifiek geval betaalt.

Terugbetalen

Omdat de rentevoet, het JKP en de looptijd afhangen van hoeveel je leent, weet je precies hoeveel je elke maand terugbetaalt. Tijdens de looptijd verandert je rentevoet niet, je betaalt elke maand een vast bedrag terug.

Hoe aanvragen?

Je kunt je lening online of in het dichtstbijzijnde Bpostkantoor aanvragen. Als je online een formule kiest en aanvraagt behandelt Bpost je dossier zo snel mogelijk. Als dat wordt goedgekeurd krijg je het bedrag van je lening in één keer op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Vaste maandelijkse aflossingen
  • Online of in het kantoor aan te vragen
  • Rente en looptijd hangen af van hoeveel je leent

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €6,99 %
Minimum1.250,00 €
Maximum200.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij bpost!


Rekenvoorbeeld

Als je 15.000 euro op 60 maanden leent betaal je elke maand 288,55 euro terug of 17.313,00 euro in totaal.