FR | NL

 Bpost bank persoonlijke lening   aanvragen

Bpost bank persoonlijke lening | Online aanvragen

De persoonlijke lening van Bpost bank is geschikt voor elk project. Bepaal zelf hoeveel je wil lenen, Bpost berekent de rest. Je weet vooraf hoeveel je terugbetaalt, je kunt een optionele verzekering nemen en je vraagt deze lening makkelijk online of in het kantoor aan.

Eigenschappen van de persoonlijke lening van Bpost

De rente en de looptijd van de persoonlijke lening hangen af van hoeveel je leent. Je kunt tussen 2.500 euro en 75.000 euro lenen en tussen 24 en 120 maanden.

Terugbetalen

Omdat de rentevoet, het JKP en de looptijd afhangen van hoeveel je leent, weet je precies hoeveel je elke maand terugbetaalt. Tijdens de looptijd verandert je rentevoet niet, je betaalt elke maand een vast bedrag terug.

Optionele verzekering

Je kunt bij je persoonlijke lening een optionele verzekering ‘Lening op Afbetaling’ nemen. Die dekt onder andere onverwacht overlijden of volledige invaliditeit.

Ben je graag zeker, dan koppel je deze verzekering makkelijk aan je lening. De maandelijkse premie hangt af van hoeveel en hoelang je leent en van de rentevoet van je lening.

Hoe aanvragen?

Je kunt deze lening op twee manieren aanvragen: in het dichtstbijzijnde kantoor of op Bposts website. Online kun je alvast een simulatie maken van hoe je lening eruit zal zien: kies hoeveel en hoelang je wil lenen en je krijgt direct een overzicht van de details. Kies een formule uit de tabel, dien je aanvraag in en als Bpost die goedkeurt stort het het bedrag in één keer op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Optionele verzekering
  • Vaste maandelijkse aflossingen
  • Rente en looptijd hangen af van hoeveel je leent
  • Makkelijk aan te vragen: maak een afspraak in het kantoor of simuleer online

> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Bpost!

Rekenvoorbeeld

Leen je 10.000 euro op 36 maanden, dan bedraagt de rentevoet van je persoonlijke lening 6,95%. Je betaalt elke maand 307,57 euro terug; in totaal komt dat op 11.072,52 euro.

Kosten en kenmerken
Rente bij 15.000 €4,90 %–7,99 %
Minimale looptijd (maanden)120
Maximale looptijd (maanden)24
Minimum2.500,00 €
Maximum75.000,00 €
» Bezoek website