FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van bpost bank is geschikt voor elk project. Bepaal zelf hoeveel je wil lenen, Bpost berekent de rest. Je weet vooraf hoeveel je terugbetaalt, je kunt een optionele verzekering nemen en je vraagt deze lening makkelijk online of in het kantoor aan.

Eigenschappen

De rente en de looptijd van de persoonlijke lening hangen af van hoeveel je leent. Je kunt tussen 2.500 euro en 50.000 euro lenen en tussen 24 en 120 maanden.

Terugbetalen

Omdat de rentevoet, het JKP en de looptijd afhangen van hoeveel je leent, weet je precies hoeveel je elke maand terugbetaalt. Tijdens de looptijd verandert je rentevoet niet, je betaalt elke maand een vast bedrag terug.

Hoe aanvragen?

Je kunt deze lening op twee manieren aanvragen: in het dichtstbijzijnde kantoor of op bposts website.

Online kun je alvast een simulatie maken van hoe je lening eruit zal zien: kies hoeveel en hoelang je wil lenen en je krijgt direct een overzicht van de details.

Kies een formule uit de tabel, dien je aanvraag in en als bpost die goedkeurt stort het het bedrag in één keer op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Optionele verzekering
  • Vaste maandelijkse aflossingen
  • Rente en looptijd hangen af van hoeveel je leent
  • Makkelijk aan te vragen: maak een afspraak in het kantoor of simuleer online

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,90 %–7,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij bpost!


Rekenvoorbeeld

Leen je 10.000 euro op 36 maanden, dan bedraagt de rentevoet van je persoonlijke lening 6,95%. Je betaalt elke maand 307,57 euro terug; in totaal betaal je 11.072,52 euro terug.