Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De lening op afbetaling Hello Bank kun je voor verschillende doelen aanvragen zoals een droomreis, verbeteringen aan je huis of de aankoop van een nieuw digitaal apparaat. Voor die verschillende doelen heeft Hello Bank iedere keer een andere leningvariant.

Elke variant heeft een ander maximaal leenbedrag, een andere maximale looptijd en de rente is ook anders per categorie. In alle gevallen liggen de maandaflossingen de hele duurtijd vast. Klant zijn van Hello Bank is voor aanvraag van de lening niet nodig.

Wat heb je nodig?

Het bedrag uiteraard, en de looptijd en het doel van de lening. Hello Bank heeft ook je persoonlijke en financiële gegevens nodig. Je kunt het meeste zelf regelen; als je toch meer wil lenen dan het maximumbedrag kun je terecht in een kantoor.

Aanvragen

Volg de link hieronder en simuleer je lening op de website van Hello Bank en bereken je maandaflossingen. Daarna kun je het formulier invullen en je leningaanvraag indienen. Als Hello Bank je aanvraag goedkeurt krijg je het contract thuis gestuurd.

Belangrijke voordelen

  • Eenvoudige online aanvraag
  • Eenduidige en relatief lage rente
  • Geschikt voor alle doelen en projecten

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €8,99 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een lening op afbetaling aanvragen bij Hello Bank!