Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van Cetelem is een online lening op afbetaling die je kunt gebruiken voor je hobby's of om een nieuw project te financieren. Je profiteert van een aantrekkelijk kostenpercentage en je beslist zelf hoeveel en hoelang je leent.

Eigenschappen

Deze lening is ideaal voor het (her)inrichten van je huis of voor je droomreis, al kun je ze ook voor kleine(re) projecten aanvragen. Het exacte kostenpercentage en de maximale looptijd hangen af van hoeveel je leent. In Cetelems simulator kun je zien hoeveel dat is.

Je lening simuleren

Volg de link hieronder om deze lening te simuleren. Geef het totale bedrag van je lening in of je duid aan hoeveel je per maand terug wil betalen. Als je een totaalbedrag kiest kun je schuiven met de looptijd en kijken hoe die het maandbedrag beïnvloedt.

Als je andersom simuleert en je duidt aan hoeveel je per maand kunt of wilt terugbetalen krijg je een overzicht van looptijden en totaalbedragen. Ook dan kun je je looptijd kiezen en je ziet je je persoonlijke JKP en hoeveel je in het totaal terugbetaalt.

Belangrijke voordelen

  • Eenvoudige lening op afbetaling
  • Snel online te simuleren en aan te vragen
  • Ideaal voor nieuwe hobby’s of grotere aankopen

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €8,99 %
Minimum1.200,00 €
Maximum200.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Cetelem!


Hoe vraag ik deze lening aan?

Dat kan direct online. Klik op de link hierboven en vul het formulier in. Met de identificatieapp Itsme gaat dat nog sneller.