FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het persoonlijk krediet van Cetelem is een transparante lening op afbetaling die je kunt gebruiken om hobby’s of nieuwe projecten te financieren. Je geniet van een aantrakkelijk kostenpercentage en je kunt het bedrag en de looptijd van deze lening zelf kiezen.

Eigenschappen

Cetelems persoonlijke lening is ideaal voor het (her)inrichten van je huis of grotere aankopen zoals een was- en droogmachine. Het kostenpercentage begint bij 4,99% en hangt af van het bedrag en de looptijd van je lening. Je kunt vanaf 1.200 euro lenen tot 75.000 euro en je leent vanaf 1 jaar tot maximaal 10.

Je lening simuleren

Wil je op voorhand een duidelijk beeld van hoe je lening eruitziet, dan kun je ze simuleren op Cetelems website. Dat kan op 2 manieren: of je geeft het totale bedrag van je lening in of je duid aan hoeveel je per maand terug wil betalen.

Kies je een totaalbedrag, dan zie je meteen hoeveel je per maand terugbetaalt. Je kunt schuiven met de looptijd en kijken hoe die het maandbedrag beïnvloedt.

Het kan ook andersom: duid aan hoeveel je per maand wil terugbetalen en je krijgt een overzicht van looptijden en totaalbedragen.

Belangrijke voordelen

  • Eenvoudige lening op afbetaling
  • Snel online te simuleren en aan te vragen
  • Ideaal voor nieuwe hobby’s of grotere aankopen
  • Lenen tussen 1.200 en 75.000 euro en tussen 12 en 120 maanden

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €4,99%
Minimum1.200,00 €
Maximum75.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Cetelem!


Hoe vraag ik deze lening aan?

Dat kan direct online. Klik op de link hierboven en vul het formulier in. Stuur Cetelem het ondertekende contract en de eventuele bewijsstukken terug. Als Cetelem dossier goedgekeurt krijg je het geld zo op je rekening.

Rekenvoorbeeld

Leen je 11.000 euro op 42 maanden, dan is het JKP 4,99% en de vaste jaarlijkse debetrentevoet 4,87%. Je betaalt dan elke maand 252,72 euro terug of 12.130,56 euro in het totaal.