Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van BNP Paribas Fortis is een lening op afbetaling waarbij je zo goed als alle variabelen zelf bepaalt. Het doel van de lening maakt BNP niet uit en je kunt zelf kiezen hoeveel je elke maand terugstort.

Eigenschappen

Je kunt onder andere lenen voor je studies of voor een vakantie of een nieuwe hobby. Kies hoeveel en hoelang je wil lenen en simuleer alvast online. BNP heeft je identiteits- en persoonlijke gegevens nodig en neem ook je loonfiches en je bankkaart en kaartlezer erbij.

Deze lening simuleren

Volg de link hieronder en geef het bedrag in dat je wil lenen. Je krijgt direct een overzicht van je maandelijkse aflossingen. Die kun je verlagen door met de looptijd te schuiven. Als je meer wil lenen dan het maximumbedrag kun je dat in een BNP-kantoor regelen.

Als je toch alles online regelt kun je je aanvraag direct indienen. Je hoeft geen facturen of aankoopbewijzen mee te sturen. Als BNP je aanvraag goedkeurt kun je het contract online tekenen. Als dat in orde is krijg je het geld op de startdatum op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Beslis alles zelf
  • Regel en beheer alles online
  • Bepaal zelf hoeveel je terugbetaalt

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €8,99 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een persoonlijke lening aanvragen bij BNP Paribas Fortis!