FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Beobanks lening op afbetaling is een kredietoplossing voor bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven. Je bepaalt zelf hoeveel je leent en op welke termijn je terugbetaalt. Hoeveel je elke maand aflost kun je makkelijk simuleren op Beobanks website.

Eigenschappen

Je kunt al lenen vanaf een relatief klein bedrag en de terugbetalingen kun je regelen op basis van looptijd of op basis van het maandelijkse bedrag. Als je ervoor kiest elke maand een bepaald bedrag terug te storten past de looptijd zich automatisch aan.

In het andere geval krijg je in Beobanks online simulator een duidelijk beeld van hoe je lening en je terugbetaling eruitziet. Geef het bedrag in, klik op het aantal maanden dat je wil lenen en je ziet direct hoeveel rente je per maand en in het totaal betaalt.

Aanvragen

Na de simulatie kun je je lening direct online aanvragen. Beobank behandelt je dossier dan zo snel mogelijk. Daarvoor bekijkt het onder andere gegevens van de Nationale Bank. Als het je dossier aanvaardt hoef je alleen nog het contract te tekenen.

Belangrijke voordelen

  • Duidelijke, overzichtelijke online simulator
  • Betaal terug op basis van looptijd of op bedrag per maand

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €13,00 %
Minimum2.500,00 €
Maximum85.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een lening op afbetaling aanvragen bij Beobank!