Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening op afbetaling van Credishop (vroeger Auxifina) kun je onder andere gebruiken voor gezinsuitgaven, als studielening of als lening voor je huwelijk. Je kunt verschillende leningen ook hergroeperen en in één keer afbetalen met deze lening.

Tariefbepaling

Het exacte tarief van deze lening hangt af van je doel. Als je voor een auto leent betaal je een ander tarief dan wanneer je voor je huwelijk leent en dat tarief is weer anders dan bij een lening voor een vakantie of voor een ander persoonlijk doel.

Het tarief hangt ook af van hoeveel en hoelang je leent. Hoe minder of korter je leent, hoe lager je tarief. Tot slot bekijkt Credishop of je de lening correct terug kunt betalen. Hoe beter je kredietwaardigheid is, hoe lager je tarief mogelijk zal zijn.

Deze lening aanvragen

Je kunt je lening simuleren op de website van Credishop. Als je tevreden bent kun je ze daarna direct aanvragen. Als je dat liever persoonlijk doet kun je altijd naar een Credishopkantoor of je kunt een afspraak bij je thuis maken.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor uiteenlopende doelen
  • Hoe beter je kredietwaardigheid, hoe lager je tarief

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €10,45 %
Minimum1.500,00 €
Maximum75.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een persoonlijke lening aanvragen bij Credishop!