FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De renovatieleningen van ING zijn perfect voor verbouwingen of (her)inrichtingsprojecten. Deze lening is geschikt voor algemene werken. Als je je huis voor een bepaald percentage energiezuinig maakt heeft ING ook een Eco-renovatielening.

Eigenschappen

Deze lening op afbetaling is er voor particulieren van 18 jaar of ouder. Ze is er specifiek voor renovaties aan privéwoningen. Je profiteert van een vaste rentevoet tijdens de looptijd. Andere eigenschappen van deze lening kun je zelf kiezen en aanpassen.

Waarvoor?

Je kunt deze lening aanvragen als je verbeteringswerken plant zoals schilder- of dakwerken of wanneer je een nieuwe vloer of nieuwe leidingen wil leggen. Je kunt ze ook inzetten bij verbouwingen zoals een veranda, een nieuwe keuken of werken in je tuin.

Aanvragen

Als je al klant bent bij ING kun je de renovatielening online simuleren en aanvragen. Je krijgt direct een offerte. Als je die tekent en samen met de bewijsstukken opstuurt krijg je het snel op je rekening. Als je nog geen klant bent ga je best even langs een ING-kantoor.

Belangrijke voordelen

  • Lagere rentevoet als je energiebesparend renoveert
  • Rentevoet en maximale looptijd hangen af van je project

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €5,29 % - 4,92 % (éco)
Minimum1.300,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)6
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een renovatielening aanvragen bij ING!


Kan ik mijn lening eerst simuleren?

Dat kan: op ING’s website kun je zonder verplichtingen een simulatie maken voor ‘gewone’ en energiebesparende renovatiewerken. Vul het bedrag in dat je wil lenen en je ziet hoeveel je per maand terugbetaalt.

Hoe vraag ik mijn lening daarna aan?

Wanneer je de simulatie van hierboven uitvoert en een looptijd kiest, zie je direct hoeveel je per maand en in totaal terug zou betalen. Als je akkoord gaat met dat resultaat kun je de lening gelijk online aanvragen.