FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Comfortlening van ING is een persoonlijke lening op afbetaling. Ze heeft een relatief maximumbedrag en een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd. Je kunt er kleine of grote(re) uitgaven mee financieren en je betaalt op je eigen tempo terug.

Minima en maxima

Je leent al vanaf relatief kleine bedragen voor eender welk persoonlijk project. Hoeveel je kunt lenen hangt af van de looptijd van je lening en van je terugbetalingscapaciteit. De looptijd hangt dan weer af van het bedrag en je terugbetalingscapaciteit.

Rente

Zoals gezegd blijft de rentevoet vast tijdens de duur van je lening. Hoeveel de rentevoet exact bedraagt hangt onder andere af van je profiel en van hoeveel en hoelang je leent. De vaste rentevoet heeft als voordeel dat je exact weet hoeveel je elke maand aflost.

Aanvragen

Volg de link hieronder en simuleer je lening op de website van ING. Je kunt inloggen met Itsme of met je kaart en digipass. Vul alle gegevens in en ING stuurt je een offerte. Als je die goedkeurt en ondertekent krijg je het geld zo snel mogelijk op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet
  • Lening op maat van je behoeften

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €9,89 %
Minimum1.300,00 €
Maximum- (variabel)
Minimale looptijd (maanden)6
Maximale looptijd (maanden)0 (variabel)

» Bezoek website


> Nu je Comfortlening aanvragen bij ING!


Heb ik bewijsstukken nodig?

Ja, je krijgt het geld pas op je rekening wanneer ING het contract en de bewijsstukken heeft en wanneer het die goedgekeurd heeft. Je begint een maand na die datum terug te betalen.