Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van ING kun je aanvragen voor nieuwe of tweedehandsvoertuigen en voor auto's, motors of mobilhomes. Je vraagt ze makkelijk online aan en je betaalt een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd. De exacte kosten hangen wel van verschilende dingen af.

Minima en maxima

Bij deze lening moet je rekening houden met verschillende variabelen. De maximumlooptijd hangt onder andere af van je klantenprofiel en de rentevoet hangt af van hoe oud je wagen is en van hoeveel en hoelang je leent. Hij blijft wel vast tijdens je lening.

Hoe vraag je deze lening aan?

Volg de link hieronder en simuleer je lening online. Je kunt aanduiden om welk soort voertuig het gaat en hoeveel je wil lenen. Kies een looptijd en je ziet direct hoeveel je aflost. Daarna kun je online aanvragen. Als ING je dossier goedkeurt krijg je je contract thuis.

Zichtrekening nodig

Denk eraan dat je een ING-zichtrekening nodig hebt om deze lening aan te vragen. Daar stort de bank het geleende bedrag op van het moment dat ze de ondertekende aanvraag (of de offerte) en de bewijsstukken heeft ontvangen en goedgekeurd.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor elk type voertuig
  • Ook geschikt voor oudere voertuigen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,79 %
Minimum1.300,00 €
Maximum0,00 € (variabel)
Minimale looptijd (maanden)6
Maximale looptijd (maanden)0 (variabel)

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij ING!


Wanneer begin ik terug te betalen?

Exact een maand nadat ING het bedrag op je rekening stort.