De beste Belgische leningen voor je (groene) renovatie

De beste Belgische leningen voor je (groene) renovatie 

Renoveer je je huis of richt je opnieuw in, dan vind je op Bancompare een mooi overzicht van leningen die je daarbij kunnen helpen. Vergelijk aanbieders en mogelijkheden, rentevoeten en looptijden en vraag je favoriete leningen daarna snel online aan. 

 

Start nu met vergelijken

 

Ook belangrijk om te weten

In het overzicht vind je leningen voor ‘gewone’ renovaties en leningen voor energiezuinige of energiebesparende verbouwingen. Wil je zo’n groene lening, dan moet een bepaald percentage van je investering aantoonbaar uit groene of energiebesparende verbouwingen bestaan. Denk daarbij aan isolatie, een groendak of dubbele beglazing. Begin je aan een groene renovatie, denk er dan aan dat je mogelijk in aanmerking komt voor verschillende premies van die Vlaamse overheid. Die steunt bijvoorbeeld verschillende isolatie-, glas- en schrijnwerken en betere verwarmings-, sanitair- en elektriciteitsinstallaties. 

 

Start nu met vergelijken

 

Rekenvoorbeeld

We gaan ervan uit dat de rentevoet van je lening 2,50% is. Leen je dan 10.000 euro voor je renovatie en je betaalt het bedrag in 60 maanden terug, dan betaal je iedere maand 177,35 euro terug of 10.641,00 euro in totaal.

 

Leenbedrag10.000 €
Rente2,50%
Looptijd60 maanden
Interestkosten641,80 €
Uw maandbedrag177,35 €

 

Let op, geld lenen kost ook geld.