FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van Cofidis kun je voor eender wat gebruiken, je hoeft geen verantwoording af te leggen en Cofidis heeft ook geen aankoopbewijzen nodig. Je kunt zelf het bedrag en de looptijd kiezen en je hebt je lening zo online aangevraagd.

Eigenschappen van Cofidis’ persoonlijke lening

Je kunt zelf het bedrag en de looptijd van je lening kiezen. Zelfs de maandelijkse aflossing bepaal je zelf. Het bedrag van die aflossing blijft overigens de hele looptijd van je lening hetzelfde.

Tot slot hoef je geen aankoopbewijzen voor te leggen. Het geld krijg je op je eigen zichtrekening, je hoeft dus niet van bank te veranderen. Je kunt eventueel een verzekering bij je lening nemen en kunt alles online beheren.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Volg de link hieronder en je komt vanzelf op Cofidis’ online simulator. Duid aan hoeveel je wil lenen en voor hoelang en je krijgt direct een duidelijk overzicht van de details. Daarna kun je je lening direct online aanvragen.

Belangrijke voordelen

  • Makkelijk en snel online aan te vragen
  • Bepaal zelf hoeveel je maandelijks aflost
  • Je beslist zelf hoeveel en hoelang je leent
  • Geen verantwoording of aankoopbewijzen nodig

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €3,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Cofidis!


Rekenvoorbeeld

Leen je 15.000 euro op 24 maanden, dan bedraagt het jaarlijkse kostenpercentage van je persoonlijke lening 5,90%. Je betaalt elke maand 663,05 euro terug; in totaal komt dat op 15.913,17 euro.