FR | NL

 Cofidis persoonlijke lening   aanvragen

Cofidis persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Cofidis is een financieringsoplossing op maat voor om het even welke plannen, klein of groot. Met deze lening op afbetaling(1) kunt u verwezenlijken wat u dierbaar is zonder het evenwicht van uw budget te verstoren.

Dankzij de online simulatie op de website cofidis.be kunt u het bedrag, de looptijd en de maandelijkse aflossing simuleren. U kiest zelf.

De looptijd voor uw terugbetalingen en het bedrag van uw maandelijkse aflossingen zijn vast en van tevoren gekend. U bent vrij om het gevraagde bedrag te gebruiken zonder uw aankopen bij ons te moeten bewijzen.

Hoe gebeurt de aanvraag?

U kunt uw aanvraag bij u thuis online doen via het aanvraagformulier op de website cofidis.be. U krijgt meteen een principieel antwoord en een link waarmee u de voortgang van uw aanvraag kunt volgen.

Na aanvaarding van uw aanvraag ontvangt u het gevraagde geld binnen 48 uur op uw zichtrekening.

Voordelen van deze lening

  • Geen aankopen bewijzen
  • Na aanvaarding van uw aanvraag wordt het geld binnen 48 uur op uw zichtrekening gestort
  • Budget onder controle: vaste maandelijkse aflossingen en vaste looptijd

> Vraag uw persoonlijke lening bij Cofidis!

Bij Cofidis is het krediet zoals U het ziet

Cofidis is al meer dan 30 jaar de specialist in krediet op afstand. Cofidis wil niet zomaar een kredietverstrekker zijn, maar ook een betrouwbare partner die een hechte vertrouwensrelatie opbouwt met zijn klanten. Onze gespecialiseerde consulenten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur.

(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw kredietcontract. Voorbeeld: Het vast Jaarlijks KostenPercentage (JKP): 7,99 % (vaste jaarlijkse actuariële debetrentevoet: 7,99%), voor een lening op afbetaling van € 8.800 met een looptijd van 48 maanden met 47 maandaflossingen van € 213,64 en een laatste aangepaste maandaflossing van € 213,26, voor een totaal terug te betalen bedrag van € 10.254,34. Het vast jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag, de looptijd van het kredietcontract, de opnamemodaliteiten of de gekozen betalingsmodaliteiten.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Belangrijkste kenmerken
Rente bij 15.000 €4,99 %
Minimum5.001,00 €
Maximum50.000,00 €
» Bezoek website