FR | NL

 Cetelem ecologische renovatielening   aanvragen

Cetelem ecologische renovatielening | Lenen voor groene of energiebesparende werken

De ecologische renovatielening van Cetelem is ideaal voor het financieren van energiebesparende of energiezuinige verbouwingswerken. Deze groene lening heeft een lager JKP dan de klassieke renovatielening en je kunt jezelf beschermen met optionele verzekeringen.

Eigenschappen

Cetelems groene lening kun je inzetten voor een hoop milieuvriendelijke of ecologische werken zoals het vervangen van je oude verwarmingsketel, het plaatsen van hoogrendement- of dubbele beglazing en zonnepanelen en nog veel meer.

Het verschil met de klassieke renovatielening is dat het JKP bij deze ecologische lening een stuk lager ligt: 1,89% in plaats van 2,69%. De leningen komen dan weer wel overeen in dat je zelf het bedrag en de looptijd van je lening kiest. Lenen kan tussen 2.500 en 75.000 euro en tussen 1 en 10 jaar.

Verzekeringen

Ook bij deze renovatielening kun je Cetelems optionele verzekeringen nemen. Met Cetelem Protection bescherm je jezelf tegen ziekte, overlijden en tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Cetelem Job Protection dekt je dan weer voor maximaal 12 maanden in tegen onvrijwillig ontslag tijdens je looptijd.

Cetelem Protection komt op 4,75% van je maandelijkse aflossing, Cetelem Job Protection neem je erbij voor 4% van je aflossingsbedrag.

Belangrijke voordelen

  • Makkelijk online aanvragen en simuleren
  • Lager JKP dan de klassieke renovatielening
  • Beschermd met Cetelems optionele verzekeringen
  • Lening voor een hoop ecologische of energiebesparende werken

> Nu je groene lening aanvragen bij Cetelem!

Rekenvoorbeeld

Leen je 10.000 euro en je betaalt op 30 maanden terug, dan bedraagt het JKP 1,89% en de vaste jaarlijkse debetrentevoet 1,87%. Je stort dan elke maand 341,46 euro terug of 10.243,80 euro in het totaal.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Via de link hierboven kom je op Cetelems online simulator terecht. Daar kun je het totaalbedrag of de maandelijkse terugbetaling ingeven en hoelang je wil lenen. Je ziet direct op hoeveel dat per maand komt. Je vraagt je lening daarna makkelijk online aan; Cetelem geeft je direct een principieel antwoord. Als je dossier wordt goedgekeurd krijg het geld een tijd later op je rekening.

Belangrijkste kenmerken
Rente bij 15.000 €1,89%
Minimale looptijd (maanden)120
Maximale looptijd (maanden)12
Minimum2.500,00 €
Maximum75.000,00 €
» Bezoek website