FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van Cetelem is er voor nieuwe auto’s en voor tweedehandswagens jonger dan 3 jaar. Je profiteert van een lage rentevoet en een vaste looptijd en als je wil kun je je maandelijkse afbetalingen verkleinen door een voorschot te betalen.

Eigenschappen

Cetelems autolening geldt voor nieuwe auto’s of tweedehandswagens jonger dan 36 maanden.

Je leent tussen 2.500 euro en 200.000 euro. Je kunt tot 110% van de aankoopprijs van je nieuwe of tweedehandsauto lenen om onder andere de inschrijvingstaks of eventuele verzekeringen te financieren.

Daarnaast bepaal jezelf de looptijd van deze lening: dat kan vanaf 12 tot maximaal 84 maanden. Die looptijd blijft vervolgens vast. Wil je je maandelijkse afbetalingen verkleinen, dan kun je er van tevoren voor kiezen een voorschot te betalen.

Hoe werkt het?

Eerst simuleer je je autolening op Cetelems website. Daar zie je direct hoe je terugbetalingsschema eruitziet en hoeveel je per maand en in het totaal terugbetaalt.

Wanneer je je aanvraag online indient krijg je direct een principieel antwoord. Cetelem stuurt je het contract van je lening; stuur het ondertekend terug en je krijgt het geld na een paar dagen op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Leen tot 110% van de waarde van je auto
  • Direct een principieel antwoord op je dossier
  • Makkelijk je maandelijkste afbetalingen verkleinen met een voorschot

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €1,99 % – 2,89 %
Minimum2.500,00 €
Maximum200.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu je autolening simuleren bij Cetelem!


Rekenvoorbeeld

Leen je 15.000 euro op 54 maanden, dan stort je elke maand 290,51 euro terug of 15.687,54 euro na 54 maanden.