FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Je kunt deze autolening van Cetelem aanvragen voor nieuwe auto's en voor tweedehandswagens jonger dan drie. Je profiteert van een vaste rentevoet en een vaste looptijd en je kunt je maandelijkse aflossingen verlagen door een voorschot te betalen.

Eigenschappen

Je kunt iets meer dan de aankoopprijs van je auto lenen, daar kun je bijvoorbeeld de inschrijving of verzekeringen meer betalen. Daarnaast bepaal je zelf op welke termijn je het geleende bedrag terugbetaalt. Die looptijd blijft vervolgens vast, samen met de rentevoet.

Hoe werkt het?

Volg de link hieronder en simuleer je lening op Cetelems website. Duid aan om wat voor auto het gaat en geef het leenbedrag en de looptijd in. Je ziet direct hoeveel je elke maand en in het totaal terugbetaalt. Je kunt ook andersom rekenen en een bedrag per maand simuleren.

Als je je aanvraag online indient krijg je direct een principieel antwoord. Cetelem onderzoekt je aanvraag en als het die goedkeurt krijg je het contract per post. Stuur dat ondertekend terug en je krijgt het geld na een paar dagen op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Voor auto's van verschillende leeftijden
  • Simuleer hoeveel je wil lenen of hoeveel je wil terugbetalen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €5,49 %
Minimum2.500,00 €
Maximum200.000,00 € (110,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Cetelem!