Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze autolening van Cetelem is er specifiek voor tweedehandswagens. Je kunt ze volledig online simuleren, aanvragen en ondertekenen zodat je niet meer naar een kantoor moet om je contract te ondertekenen of dat je het met de post moet opsturen.

Eigenschappen

Het exacte jaarlijkse kostenpercentage hangt af van hoe oud je auto is. Hoe jonger hij is hoe lager het JKP. Verder zijn de eigenschappen van deze lening hetzelfde. Je kiest zelf hoeveel en hoelang je leent en je kunt online simuleren hoe je maandelijkse aflossingen eruitzien.

Simuleren en aanvragen

Je kunt op Cetelems website terecht voor een eerste beeld van hoeveel je elke maand terugbetaalt. Volg de link hieronder en duid aan hoe oud je auto is. Daarna kun je je lening simuleren op basis van het totale bedrag of op basis van maandelijkse aflossingen.

Als je tevreden bent met het resultaat kun je je lening direct online aanvragen en zoals gezegd verloopt alles digitaal. Je hoeft niet naar een kantoor. Na je aanvraag krijg je direct een principieel antwoord. Als Cetelem je dossier goedkeurt krijg je het geld op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Volledig online aanvragen
  • Lening op afbetaling voor tweedehandswagens
  • Hoe jonger je auto hoe lager het kostenpercentage

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €5,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum200.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Cetelem!


Optionele verzekering

Als je wil kun je een verzekering van Cetelem aan deze lening koppelen. Die beschermt je onder andere tegen ziekte, ongevallen en overlijden.