FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van Buy Way is een transparante lening op afbetaling. Zo weet je van tevoren exact hoeveel je maandelijks terugstort en hoeveel je lening in het totaal bedraagt. Je kunt maximaal 48 maanden lenen en als je dat wil kun je je krediet beschermen met een verzekering.

Eigenschappen

Je kunt de persoonlijke lening van Buy Way voor van alles gebruiken.

Je leent tussen 1.250 en 20.000 euro en je bepaalt zelf hoelang je leent — wel tussen 12 en 48 maanden. Dat wil niet zeggen dat je vast hangt aan die looptijd: je kunt op elk moment je lening vervroegd aflossen.

Deze lening heeft een vaste rentevoet, je weet dus van tevoren precies hoeveel je elke maand terugbetaalt en hoeveel deze lening je op het einde van de rit kost.

Optionele verzekering

Bij Buy Way kun je je krediet of je lening beschermen met een verzekering. Die heb je in twee versies: het standaard- en het premiumpack.

De standaardverzekering dekt werkonbekwaamheid, invaliditeit en overlijden; bij de premiumversie komt daar nog werkverlies bij.

Buy Way rekent de premie van deze verzekering als een percentage van je openstaande saldo. Je betaalt de premie maandelijks, samen met de aflossing van je lening.

Belangrijke voordelen

  • Hoe meer je leent, hoe lager het JKP
  • Je kunt op elk moment vervroegd terugbetalen
  • Je weet van in het begin hoeveel je maandelijks en in het totaal terugbetaalt

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,39 %
Minimum1.250,00 €
Maximum20.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)48

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Buy Way!


Rekenvoorbeeld

Als je 20.000 euro leent en je betaalt op 48 maanden terug, dan bedraagt het kostenpercentage 4,39%. Je stort dan maandelijks 454,27 euro terug of 21.804,96 euro in het totaal. Deze bedragen zijn zonder de optionele verzekering.

Variabel JKP

Hoe meer je leent, hoe lager je JKP en hoe langer je kunt lenen.