Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De lening op afbetaling van Buy Way is een transparante lening voor persoonlijk gebruik. Je van tevoren exact hoeveel je elke maand aflost en hoeveel je in het totaal terugbetaalt. Bovendien kun je je krediet beschermen met een optionele verzekering.

Eigenschappen

In de online simulator kun je aanduiden hoeveel en hoelang je wil lenen. Je ziet direct hoeveel je maandelijkse terugbetalingen eruitzien en hoeveel je in het totaal aflost. Eens je je looptijd hebt gekozen ben je nog altijd vrij om vroeger af te lossen.

Rente

Deze lening heeft een vaste rentevoet, je weet dus van tevoren precies hoeveel je elke maand terugbetaalt en hoeveel deze lening je op het einde kost. Dat zie je ook in de simulator. Let er wel op dat de rentevoet stijgt naarmate je meer je leent.

Optionele verzekering

Bij Buy Way kun je je krediet of je lening beschermen met een verzekering. Die heb je in verschillende versies. Buy Way rekent de premie van deze verzekering als een percentage van je openstaande saldo. Die betaal je samen met de aflossing van je lening.

Belangrijke voordelen

  • Optionele verzekering
  • Je kunt vervroegd aflossen
  • Krediet met vaste rentevoet

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €6,49 % - 17 %
Minimum2.500,00 €
Maximum20.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een lening aanvragen bij Buy Way!