FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De renovatielening van BNP Paribas Fortis kun je voor een hele hoop verbouwingswerken gebruiken. Ze is er voor aanpassingen en voor toevoegingen aan bestaande structuren. Het is een lening op afbetaling met een ruim maximumbedrag en een erg interessante rentevoet.

Eigenschappen

BNP Paribas Fortis’ renovatielening kun je voor een hele lijst verbouwingswerken gebruiken gebruiken, zoals de herinrichting van je keuken, de verbouwing van de zolder of voor schilderwerken. Ook voor de heraanleg van je tuin kun je deze lening aanvragen.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Als je op voorhand wil weten hoe je lening eruit zal zien, dan kun je ze alvast simuleren op BNP’s website. Kies het type lening, hoeveel en hoelang je wil lenen en je krijgt direct een overzicht van alle bedragen en eigenschappen.

Ben je akkoord met die getallen, dan kun je de lening gelijk online aanvragen of een afspraak maken in het kantoor. Hou wel je identiteitskaart bij de hand als je de lening online aanvraagt, samen met enkele loonfiches en je zichtrekeningnummer.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor aanpassingen of vernieuwingen
  • Makkelijk online te simuleren en aan te vragen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,39 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 € (130,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een renovatielening aanvragen bij BNP Paribas Fortis!