Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van BNP Paribas Fortis is een lening op maat voor verschillende soorten voertuigen. Je kunt meer lenen dan het aankoopbedrag van je wagen zodat je bijkomende kosten zoals een verzekering of de wegenbelasting kunt betalen.

Eigenschappen

Je kunt deze lening aanvragenvoor je nieuwe auto of ander voertuig. Als je een elektrische, hybride of ecologische auto koopt kun je tegen een voordeeltarief lenen. Daarnaast kun je alles makkelijk online simuleren en als je tevreden bent vraag je je lening zo aan.

Hoe gaat simuleren en aanvragen?

Volg de link hieronder en vul de gegevens van je lening in op BNP's website. Je ziet direct hoeveel je elke maand en in het totaal terugstort. Als je daarna je lening wil aanvragen heb je je identiteitskaart, je rekeningnummer en loonfiches nodig.

Goed om weten

Om je lening aan te vragen heb je de bestelbon of factuur nodig, je identiteitskaart, je bankkaart en een kaartlezer, je rekeningnummer en een bewijs van inkomen. Na je aanvraag heb je maximaal een jaar de tijd om het geleende bedrag op te nemen.

Belangrijke voordelen

  • Meer lenen dan het aankoopbedrag
  • Lening voor auto’s en andere soorten voertuigen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,29 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 € (120,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij BNP Paribas Fortis!