Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze autolening van BNP Paribas Fortis is geschikt voor oudere tweedehandswagens. Je kunt ze ook aanvragen voor andere voertuigen zoals motors, scooters of mobilhomes. Alles kan online, van simuleren tot aanvragen. De rentevoet is vast, de rest bepaal je zelf.

Eigenschappen

Deze autolening is een lening op afbetaling voor oudere voertuigen. Ze heeft onder andere een minimumleenbedrag en -looptijd waar je je aan moet houden. De maxima hangen af van de auto of het voertuig dat je koopt. Je kunt meer dan de aankoopprijs lenen om extra's te betalen.

Simuleren en aanvragen

Alles kan online: volg de link hieronder om een eerste simulatie van je lening te maken. Je kunt aanduiden hoeveel je voertuig kost en hoeveel en hoelang je daarvoor wil lenen. Je krijgt direct een berekening van je maandelijkse aflossingen en het totaalbedrag.

Als je daarna je lening wil aanvragen heb je de verkoopsovereenkomst nodig, je identiteitskaart en bankgegevens zoals je kaart en -lezer en je rekeningnummer. BNP wil ook graag een bewijs van inkomsten en uitgaven. Je krijgt zo snel mogelijk nieuws over je dossier.

Belangrijke voordelen

  • Makkelijk online te simuleren
  • Lening voor tweedehandsvoertuigen
  • Bepaal zelf hoeveel en hoelang je leent

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,99 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 € (120,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij BNP Paribas Fortis!