FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

BNP Paribas Fortis’ lening voor tweedehandswagens is ideaal voor wagens ouder dan 3 jaar en je kunt ze evengoed gebruiken voor tweedehandsmotors, -scooters en -fietsen. Je bepaalt zelf hoeveel en hoelang je leent en als je wil kun je je voertuig direct verzekeren.

Eigenschappen

Deze autolening is een lening op afbetaling voor wagens, motors, scooters en fietsen ouder dan 3 jaar. Het JKP bedraagt 3,90% en de vaste jaarlijkse debetrente 3,83%. Je leent minstens 1.250 euro en maximaal 50.000 euro op een termijn van minimaal 12 en maximaal 60 maanden.

Verzekeringen

BNP Paribas Fortis biedt enkele handige optionele verzekeringen aan, zoals de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, de omniumverzekering auto en de motorverzekering. Je profiteert bij de verschillende verzekeringen onder andere van onmiddellijke bijstand en dekking in binnen- en buitenland.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Je kunt je lening eerst simuleren op BNP’s website. Duid aan hoeveel en hoelang je wil lenen en je krijgt meteen een duidelijk overzicht van de kosten en je maandelijkse betalingen.

Als je dat wil kun je de lening daarna online aanvragen — hou in dat geval je identiteitskaart, je rekeningnummer en loonfiches bij de hand. Je krijgt binnen 48 uur (2 werkdagen) antwoord.

Belangrijke voordelen

  • Makkelijk online te simuleren
  • Lening voor tweedehandsvoertuigen
  • Bepaal zelf hoeveel en hoelang je leent
  • Binnen 2 werkdagen antwoord op je aanvraag

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,90 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu je autolening aanvragen bij BNP Paribas Fortis!


Rekenvoorbeeld

Als je 15.000 euro leent voor je tweedehandsvoertuig en je betaalt in 60 maanden terug, dan bedraagt het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 3,90% en de vaste jaarlijkse debetrente 3,83%. Je betaalt elke maand 275,10 euro terug of 16.506,00 euro in het totaal.