FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De energielening of de groene lening van BNP Paribas Fortis is geschikt voor energiebesparende of energiezuinige verbouwingen of renovaties. Profiteer van een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd van je lening en leen boven op de kosten van je aanpassingen.

Eigenschappen

Deze groene lening is ideaal voor energiezuinige of -besparende werken zoals isolatie of isolerende beglazing, zonnepanelen of een groendak. Ook energiezuinige verwarmings- of ventilatiesystemen komen in aanmerken, net als energiebesparende verlichting of watersystemen.

Je kunt beroep doen op het energiekrediet wanneer minstens 75% van de werken energiebesparend zijn. Tot slot heb je de mogelijkheid je lening vervroegd af te betalen. In dat geval krijg je van BNP Paribas Fortis een afrekening. Let op dat die maar een paar dagen geldig blijft.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Je kunt je lening makkelijk en snel simuleren op BNP’s website. Duid aan hoeveel en hoelang je wil lenen en je krijgt een overzicht van alle kosten en mogelijkheden. Vraag je daarna je lening online aan, hou dan je identiteitskaart, je rekeningnummer en loonfiches bij de hand.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet
  • Leen tot na voltooiing van de werken
  • Leen boven op de kosten van de verbouwingen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,99 %
Minimum1.250,00 €
Maximum50.000,00 € (130,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een energielening aanvragen bij BNP Paribas Fortis!