Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Als je je huis verbouwt en je bent van plan energiezuinige maatregelen te nemen, dan is het ecokrediet van Beobank ideaal om die groene of werkzaamheden te financieren. Je kunt deze lening voor heel wat energiebesparende verbouwingen gebruiken.

Eigenschappen

De rentevoet blijft vast tijdens de hele looptijd van je lening. De rest bepaal je zelf: je kiest een bedrag en een looptijd en je vraagt je lening in enkele minuten aan. Je kunt online al uitrekenen hoeveel deze lening je elke maand zal kosten.

Waarvoor kan ik deze lening gebruiken?

Het ecokrediet is geschikt voor energiebesparende verbouwingen zoals de vervanging of het onderhoud van een oude stookketel, het plaatsen van zonnepanelen of driedubbel glas, muur-, vloer- of dakisolatie en de installatie van een warmtepomp.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Je kunt het ecokrediet makkelijk simuleren op Beobanks website. Duid aan hoeveel je wil lenen of hoeveel je maandelijks wil terugbetalen, kies een looptijd en aan de rechterkant van je scherm zie je je maandelijkse en totale terugbetaling.

Belangrijke voordelen

  • Lening geschikt voor groene renovatie
  • Vast kostenpercentage tijdens de looptijd van je lening
  • Ideaal voor heel wat energiebesparende verbouwingen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,99 %
Minimum1.250,00 €
Maximum60.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een ecokrediet aanvragen bij Beobank!