FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Comfortlening Plus van Beobank is een persoonlijke lening voor nieuwe kredietklanten. Je leent voor relatief kleine uitgaven of projecten en je profiteert van een vaste rentevoet. Je kunt ook zelf kiezen op welke termijn je terugbetaalt.

Eigenschappen

De persoonlijke lening van Beobank is er enkel voor nieuwe kredietklanten. De rentevoet of het JKP blijft vast tijdens de looptijd van je lening. Die looptijd bepaal je zelf in de online simulator — dat wil zeggen: je kiest uit Beobanks voorstellen.

Deze lening aanvragen

Volg de linker hieronder om je lening te simuleren. Als je akkoord bent kun je ze direct online aanvragen. Vul je gegevens in en Beobank behandelt je dossier zo snel mogelijk. Je kunt het contract in een kantoor, via de post of elektronisch ondertekenen.

Tijdens het onderzoek van je kredietaanvragen raadpleegt Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België. Als je lening om een of andere reden wordt geweigerd krijg je zo snel mogelijk bericht.

Belangrijke voordelen

  • Online simuleren en aanvragen
  • Lening voor relatief kleine projecten
  • Vaste rentevoet tijdens de hele looptijd

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €5,90 %
Minimum1.250,00 €
Maximum8.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)42

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Beobank!


Heb ik een Beobank-zichtrekening nodig?

Je hebt geen zichtrekening bij Beobank nodig om deze lening aan te vragen. Je kunt het geld op je bestaande rekening laten storten.