FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Comfortlening Plus van Beobank is een persoonlijke lening voor nieuwe kredietklanten. Je leent voor relatief kleine uitgaven en je profiteert van een vaste rentevoet. Daarnaast kun je kiezen of je over een bepaalde periode terugbetaalt of dat je een bedrag per maand terugstort.

Eigenschappen

De persoonlijke lening van Beobank is er enkel voor nieuwe kredietklanten. Je kunt lenen tussen 1.250 en 7.500 euro en de rentevoet of het JKP blijft 4,49% tijdens de looptijd van je lening. Die looptijd bepaal je zelf in de online simulator — ze ligt wel tussen 12 en 42 maanden.

Als je liever een bepaald bedrag per maand terugbetaalt in plaats van dat je een looptijd kiest, dan kan dat ook. Je betaalt dan minstens 56 en maximaal 641 euro per maand terug.

Hoe vraag je deze lening aan?

Je simuleert je lening op Beobanks website en je kiest of de bank je dossier op afstand of in het kantoor bekijkt. Beobank behandelt je dossier en kijkt onder andere gegevens van de Nationale Bank na. Als je dossier wordt goedgekeurd hoef je alleen nog het contract te tekenen.

Belangrijk

De voorwaarden van deze lening gelden alleen voor onlineaanvragen en kantooraanvragen met de code ‘CLP180’.

Belangrijke voordelen

  • Online simuleren en aanvragen
  • Lenen tussen 1.250 euro en 7.500 euro
  • Vaste rentevoet of kostenpercentage van 4,49%
  • Kies een terugbetalingstermijn of een bedrag per maand

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,85 %
Minimum1.250,00 €
Maximum7.500,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)42

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Beobank!


Rekenvoorbeeld

Leen je het maximale bedrag van 7.500 op de maximale terugbetalingstermijn van 42 maanden, dan betaal je bij 4,49% rentevoet elke maand 193 euro terug of 8106 euro in totaal.

Heb ik een Beobank-zichtrekening nodig?

Je hebt geen zichtrekening bij Beobank nodig om deze lening aan te vragen. Je kunt het geld op je bestaande rekening laten storten.