Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van Beobank is er in de eerste plaats voor nieuwe auto's en voertuigen jonger dan twee jaar. Ondanks de naam kun je ze ook aanvragen voor voertuigen zoals motors, brommers, scooter, quads, elektrische fietsen en nieuwe mobilhomes en caravans.

Eigenschappen

De eigenschappen van Beobanks autolening blijven gelijk, maakt niet uit voor welk soort voertuig je wil lenen. Wat wel verschilt zijn de maxima: die hangen af van hoeveel je leent. Als het bedrag omhooggaat kun je bijvoorbeeld op langere termijn terugbetalen.

Simuleren en aanvragen

Als je het liefst op voorhand weet hoeveel je maandaflossing bedraagt kun je je lening op Beobanks website simuleren. Vul in hoeveel je wil lenen en op welke termijn je wil of kunt terugbetalen en vul je gegevens in om je aanvraag te vervolledigen.

Goed om weten

Je kunt meer lenen dan de aankoopwaarde van je auto. Daardoor kun je bijkomende kosten betalen zoals je verzekering en de verkeersbelasting. Beobank behandelt je aanvraag zo snel mogelijk en als het die goedkeurt krijg je het geld snel op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Makkelijk online simuleren en aanvragen
  • Voor verschillende soorten nieuwe en tweedehandsvoertuigen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,95 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 € (120,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Beobank!